Online werksessie WBSO regeling

Post-liggend-TRIAS22.png
     

3 december: online werksessie met TRIAS
Bezig met innovatie? Check de subsidie voor je R&D kosten

  • WBSO in de praktijk
  • Donderdag 3 december
  • Van 16:00 – 16:45 uur

Krijg een kosteloos en praktisch advies op maat!

Schrijf je nu in

Vragen over de onlinesessie? Stuur een e-mail naar: support@keyport.nl

Meer dan 60% van alle bedrijven is bezig met het ontwikkelen van een nieuw product, dienst of proces. Dat kost tijd. En geld! Geen wonder dat de WBSO de meest gebruikte subsidieregeling in Nederland is.

De WBSO heeft betrekking op alle kosten van research & development. Bedoeld voor organisaties die zich bezighouden met technisch wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van technisch nieuwe fysieke producten, productieprocessen of apparatuur.

Op 3 december vertelt een ervaren adviseur van TRIAS je alles over de do’s en don’ts. Welke kosten mag je opvoeren? Hoe omschrijf je het project en de knelpunten het beste? Kortom: Hoe maak je succesvol gebruik van de WBSO regeling?

Wil jij de regeling aanvragen?
Doe dan mee met de online werksessie op 3 december en haal eenvoudig en effectief het maximale resultaat uit je aanvraag.
 

Nu alvast meer info

Afb_adviseur.jpg

Werkelijke kosten en uitgaven

Dit is een informatie filmpje over de WBSO-regeling waarbij uitleg gegeven wordt welke kosten & uitgaven er opgenomen worden in de subsidie.

Bekijk de video


Subsidie hoogte en forfaitair tarief
Dit is een informatie filmpje over de WBSO-regeling waarbij uitleg gegeven wordt over hoe je de hoogte van je subsidie berekend en wat het forfaitair tarief inhoudt.

Bekijk de video


Hoe houd ik een WBSO-administratie bij?
In dit filmpje wordt uitgelegd op welke wijze de WBSO administratie bijgehouden moet worden.

Bekijk de video


Nog niet ingeschreven voor de 2 wekelijkse Keynote nieuwsbrief? Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws over: ondernemerschap, arbeidsmarkt, innovatie, duurzaamheid.


Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu