Nieuws
Zit jij nog op koers?

Zit jij nog op koers?

12 januari 2021
Categorie: Ondernemerschap

Met KOERS - ‘ Krachtig Ondernemerschap En Resultaatgerichte Strategie’ - helpt Keyport ondernemers hun strategie aan te passen aan de veranderende omstandigheden, groei te realiseren én innovatief te blijven. Een bewezen effectief adviestraject tegen aantrekkelijke voorwaarden.


Hoe jouw KOERS-traject eruit ziet, dat bepaal je na een kwalitatieve intake.
Er zijn drie opties:

Business Roadmaps: voor bedrijven die hun ambitie willen vertalen in concrete stappen. Deze methode is een doorontwikkeling op het Business Model Canvas, waarbij ondernemers op gedigitaliseerde manier en onder begeleiding van experts geholpen worden bij het opstellen van hun ambitie, roadmap en acties op maximaal 5 A4.

Resultaatgericht Ondernemen (RGO): voor bedrijven die worstelen met (intern) ondernemerschap en zelforganiserend vermogen. De ambitie om te groeien is er, maar ondernemer en/of medewerkers lopen vast in operationele taken en zijn niet altijd met de juiste dingen bezig. RGO helpt bedrijven naar de volgende maturiteitsfase, waarbij medewerkers mede de motor voor groei worden.

Strategisch Innoveren: voor bedrijven die prioriteiten moeten stellen en keuzes moeten maken. De aanpak begint met een terugblik op het verleden. Daarna maak je een foto van de bestaande situatie, je formuleert ambities en vertaalt ze in een concreet actieplan, rekening houdend met de context waarin je werkt.

Plan je intakegesprek

Irene-Vervuurt-Buro-voor-resultaatgericht-ondernemen.jpgMaak een afspraak met:
Irene Vervuurt
Buro voor resultaatgericht ondernemen
M. 06 5110 3573
irene@rgoplus.nl

Afspraak maken

Meer weten?
Bekijk hier de projectpagina KOERS


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

MKB-DEAL_blok.jpg

agenda
Agenda

VOL! – Aannemer, aanbesteder of projectontwikkelaar? 3-daagse circulair design track. Start januari 2021

Maakindustrie, Ondernemerschap
19 januari 2021
VOL!! 3-daagse circulair design track. Start januari 2021 Alle plekken zijn gereserveerd. Nog interesse? Neem contact op voor een vervolgsessie!De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
3 februari 2021 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer

19-20 Mei Limburg Leads event

Innovatie, Ondernemerschap
19 mei 2021
LET OP: VERPLAATST VAN SEPT 2020 NAAR 19 & 20 MEI 2021 – Op 19 en 20 mei 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét Eure... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu