Nieuws
Subsidie voor (bij)scholing medewerkers?

Subsidie voor (bij)scholing medewerkers?

28 januari 2020
Categorie: Ondernemerschap, Onderwijs

Op zoek naar beweging in je bedrijf? Medewerkers begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling? Subsidie aanvragen voor een Leven Lang Leren traject? Ga 2020 SLIM van start met Leo!

Slimregeling_leo.jpg

SLIM is een subsidieregeling vanuit de overheid. Individuele mkb-bedrijven kunnen subsidie  aanvragen voor activiteiten rondom scholing, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. Veel mkb-ondernemers willen immers graag investeren in hun werknemers, maar hebben daar niet altijd de mogelijkheden voor. De SLIM regeling met Leo biedt uitkomst!

Leo inspireert werkgevers om zich in te zetten voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Dat kan met workshops, koffiebreaks, loopbaangesprekken, loopbaan-apk en de Experiences. 

Leo helpt Limburgse mkb-bedrijven om een aantrekkelijk activiteitenplan te maken om de SLIM-subsidie aan te vragen én tot uitvoer te brengen. Zo blijven medewerkers, nu en in de toekomst, waardevolle krachten op de arbeidsmarkt én een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen.

Leo is een samenwerking tussen publieke en private partijen in Limburg, zoals Provincie Limburg, LWV, MKB-Limburg, UWV, Gilde Opleidingen, Vista College, Citaverde College, Leren & Werken en Techniek Coalitie Limburg.

De SLIM regeling voor het individuele MKB-bedrijf op een rij:

  • Er is in 2020 29,5 miljoen euro beschikbaar voor individuele MKB-bedrijven.
  • De aanvraag kan worden ingediend van 2 t/m 31 maart of van 1 t/m 30 september (dit regelt Leo).
  • Voor bedrijven met 50-250 medewerkers bedraagt de SLIM-subsidie 60% van de subsidiabele kosten
  • Voor bedrijven met minder dan 50 medewerkers bedraagt de SLIM-subsidie 80% van de subsidiabele kosten
  • De subsidiabele kosten moeten minimaal € 5.000,00 bedragen.
  • De subsidie is maximaal € 24.999,00

Meer informatie


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Open Brains sessies - elke vrijdag! Doe mee!

Innovatie, Ondernemerschap
1 januari 2020
YOUR WEEKLY SHOT OF INNOVATION – Open Brains organiseert een wekelijkse innovatie- en brainstormsessie waar professionals, bedrijven, startups of studenten de kans krijgen hun innovatieve idee te pres... Lees meer

4 maart - Ledenbijeenkomst Maketech Platform bij: Rockwool Roermond

Maakindustrie, Ondernemerschap
4 maart 2020 Aanvang 15:30 Einde 18:30
Iedereen kent ROCKWOOL steenwol maar weet u ook dat deze steenwol behalve isolerend en energiebesparend ook buitengewoon brandveilig is? Of wist u dat een aanzienlijk deel van de productie bij ROCKWOO... Lees meer

Ambitieus MKB (9 bijeenkomsten)

Ondernemerschap
10 maart 2020
Ambitieus MKB - Voorjaar 2020 Nederland als koploper van de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving. Een transitie die veelal gedreven wordt door razendsnelle ontwikkelingen op het gebied ... Lees meer

17 maart - Roermond on Stage, beroepenfeest

Arbeidsmarkt, Onderwijs
17 maart 2020
Beroepenfeest op 17 maart en de Doe dag op 26 maart https://www.roermondonstage.nl/ 't Café - Jo GerrishalAchilleslaan 2A6042 JV Roermond Lees meer

26 maart - Roermond on Stage | Werkbezoeken Doe Dag

Arbeidsmarkt, Onderwijs
26 maart 2020
Werkbezoeken Doe Dag 26 maart 2020Bij u op locatiehttps://www.roermondonstage.nl/   Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu