Nieuws
Soooo, are you ready for 2020?

Soooo, are you ready for 2020?

14 januari 2020
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

See you at Open brains! – In 2019 bood Open Brains maar liefst 45 pitchers een podium. Zij vertelden hun verhaal  aan 530 experts. En dat leidde tot 2331 tips en  ideeën. Met een 8,2 als eindcijfer gaat Open Brains dit jaar dan ook vol enthousiasme van start. Keyport is al partner. Ook de Rabobank sluit aan!

openbrains2020.png

En kom eens langs tijdens een Open Brains sessie op vrijdagochtend om 8:30 uur op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Om mee te brainen over het vraagstuk van de pitcher. Óf meld je aan om als pitcher voor het publiek te staan en start het nieuwe decennium met een verfrissende blik!

Het programma van de pitchers én het aanmeldformulier vind je op

http://www.openbrains.nl/


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

16 juni webinar hybride techniekopleiders

Maakindustrie, Onderwijs
16 juni 2020 Aanvang 19:00 Einde 21:00
Wil jij ook je werk in de techniek combineren met lesgeven? Of wil je groeien als vraagbaak binnen je eigen bedrijf? Laat je informeren over de mogelijkheden en meld je aan voor het webinar op 16 juni... Lees meer

01 oktober 2020 – Circulair ondernemen, aan de slag!

Ondernemerschap
1 oktober 2020
De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire economie. Ookal heb je enkel een kantoor!!! Deze... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu