Nieuws
Meer succes als MKB-er?

Meer succes als MKB-er?

22 oktober 2019
Categorie: Ondernemerschap

Profiteer van het aantrekkelijke Keyport aanbod

Hoe succesvol jij en je organisatie kunnen worden is afhankelijk van jouw potentieel. Een deel daarvan ken je, maar een ander deel is verborgen.

Start & Grow Diffrnt maakt op unieke en snelle wijze jouw verborgen potentieel én dat van je organisatie transparant. Ontwikkel je ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden, gebruik ze en verbind met andere ondernemers

Blind spots uncovered. The key to success!

Start & Grow Diffrnt is een jaarprogramma voor én door ondernemers, dat in januari 2020 van start gaat. Je gaat snel, met fun & effectief aan de slag met:

sartengrow-3icons-vrijstaand.png

logo-start-en-grow.jpg


Interesse
Kijk op de site, download de folder of meld je nu alvast aan. Dat kan tot 31 december 2019. Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met Saskia van der Laak (06-29064929).

Website
www.startandgrow-diffrnt.com

Powered by Keyport
Omdat Keyport2020 investeert in ondernemerschap en in de MKB-ers in de regio, kun je onder aantrekkelijke voorwaarden meedoen.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

16 juni webinar hybride techniekopleiders

Maakindustrie, Onderwijs
16 juni 2020 Aanvang 19:00 Einde 21:00
Wil jij ook je werk in de techniek combineren met lesgeven? Of wil je groeien als vraagbaak binnen je eigen bedrijf? Laat je informeren over de mogelijkheden en meld je aan voor het webinar op 16 juni... Lees meer

01 oktober 2020 – Circulair ondernemen, aan de slag!

Ondernemerschap
1 oktober 2020
De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire economie. Ookal heb je enkel een kantoor!!! Deze... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu