Nieuws
LIOF updates & nieuws

LIOF updates & nieuws

29 april 2020
Categorie: Coronacrisis, Innovatie, Ondernemerschap

Ondersteuning voor startups, scale-ups en innovatieve mkb'ers.
Nieuws uit de nieuwsbrief nr. 12 – 2020COL faciliteit vanaf 29 april beschikbaar

LIOFfoto1.jpg

Vanaf woensdag 29 april 9 uur kunnen startups, scale-ups en innovatieve mkb-ers een Corona-OverbruggingsLening (COL) aanvragen. De Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) gaan de overbruggingsleningen op verzoek van het kabinet onder gunstige condities verstrekken. De bedragen van de leningen variëren tussen de €50.000,- en €2 miljoen. Aanvragen gaat alleen via een online portal. Klik op meer informatie voor de documenten die je nodig hebt, een uitgebreide Q&A over de COL en de link naar de aanvraagportal.

Lees meer

LIOF festival verplaatst naar 2021 

Lioffoto2.jpg

We hadden het programma zo goed als rond. Rondom het thema netwerken zou op 25 juni een inspirerend festival plaatsvinden. Maar we vinden het nu niet passen. In een tijd waarin jij als ondernemer knokt om het hoofd boven water te houden ligt de focus op andere zaken. Daarnaast volgen we de verlengde maatregelen van het kabinet en hebben we besloten het festival door te schuiven naar volgend jaar. Want een festival hoort thuis in de zomer. De datum hebben we alvast gepland: 24 juni 2021. We hopen dan samen te komen onder betere omstandigheden.
Onder de groene knop vind je meer informatie over de steunmaatregelen voor ondernemers.

Lees meer


Groei in deze tijden gelukkig ook mogelijk

Lioffoto3.png

Ook nu blijven we innovatieve bedrijven in Limburg helpen bij hun start of groei. Zo ondersteunden we het jonge bedrijf Internative (foto) met een vroege fase lening voor de professionalisering van hun platform dat bedrijven en stagiaires snel en gericht met elkaar in contact brengt. En dat gaat heel eenvoudig via WhatsApp onder de slogan 'Fix je stage met een appje’.
Daarnaast hebben we onlangs financiering toegekend aan Get Bike Service (GBS) om hun groei rondom duurzame mobiliteit te faciliteren. GBS biedt een totaalservice & delivery oplossing voor Light Electric Vehicles (LEV’s) en e-bikes voor primair de zakelijke markt. De corona crisis heeft een positieve invloed op hun bedrijfsactiviteiten.
Zoek je ook naar groeifinanciering, klik dan op 'meer informatie'.

Lees meer


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

MKB-DEAL_blok.jpg

agenda
Agenda

VOL! – Aannemer, aanbesteder of projectontwikkelaar? 3-daagse circulair design track. Start januari 2021

Maakindustrie, Ondernemerschap
19 januari 2021
VOL!! 3-daagse circulair design track. Start januari 2021 Alle plekken zijn gereserveerd. Nog interesse? Neem contact op voor een vervolgsessie!De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
3 februari 2021 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer

19-20 Mei Limburg Leads event

Innovatie, Ondernemerschap
19 mei 2021
LET OP: VERPLAATST VAN SEPT 2020 NAAR 19 & 20 MEI 2021 – Op 19 en 20 mei 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét Eure... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu