Nieuws
De toekomst van de betonsector

De toekomst van de betonsector

6 oktober 2020
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

22 september jl. bij Kalle en Bakker in Roermond. 10 vooruitstrevende ondernemers in de betonsector gaan met elkaar in gesprek. Over zichtbaarheid en carrièrekansen. Over werven en opleiden van personeel. En over innovatie en circulariteit. Keyport Business Developer Renske Cox bracht ze bij elkaar en leidde de “Connected Learning sessie”.

“De uitkomst was goed!” Renske: “Er kwamen verschillende thema’s op tafel met interessante kansen voor collectiviteit en samenwerking. Dat gaan we in een vervolgsessie concreet maken.”

KalleBakker-betoncentrale.jpg

Andere betonbedrijven kunnen trouwens nog aanhaken.
Gewoon even bellen of mailen!

TonHagelstein_Programmamanager_Keyport2020.jpgRenske Cox
Business Developer Keyport
• arbeidsmarkt • opleiden, bijscholen of omscholen • duurzaamheid
renske.cox@keyport2020.nl | M. 06-57587920


Wat gaan we doen?
De betonsector is sterk vertegenwoordigd in deze regio. Hoe houden we deze koppositie vast? En wat zijn de belangrijkste aandachtsgebieden voor de toekomst?

  • We gaan een betoncollectief opzetten. Zodat de sector regionaal meer impact krijgt en we een sterkere gesprekspartner worden voor de overheid. Hiermee werken we direct aan de zichtbaarheid en het imago van de sector. De betonsector heeft zulke mooie banen en carrièrekansen, dat mogen we veel meer laten zien.
  • Na een kennismaking met de CIRCO methodiek, gaan we een CIRCO track starten voor de betonsector in Limburg. In deze 3 daagse track wordt met de hele keten gekeken naar kansen om een circulair concept te ontwikkelen. Meer informatie vind je hier (Flyer).

>> Wil je deelnemen aan een van deze vervolg sessies
>> Jouw bedrijf en medewerkers klaarstomen voor de uitdagingen van morgen?


Meld je dan bij Renske Cox
renske.cox@keyport2020.nl | M. 06-57587920

Connected Learning sessie

Wij brengen ondernemers bij elkaar. We laten frontrunners aan het woord over hun praktijkervaringen, de valkuilen en tips. En bieden concrete handvaten om daarna zelf aan de slag te gaan met de uitdagingen die spelen. Je kunt aansluiten bij bestaande workshops, initiatieven en projecten. Of zelf een vervolgtraject opstarten. Met maatwerk begeleiding en de juiste expertise.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.
Terug

Magazine-blokjev2.png

MKB-DEAL_blok.jpg

agenda
Agenda

VOL! – Aannemer, aanbesteder of projectontwikkelaar? 3-daagse circulair design track. Start januari 2021

Maakindustrie, Ondernemerschap
19 januari 2021
VOL!! 3-daagse circulair design track. Start januari 2021 Alle plekken zijn gereserveerd. Nog interesse? Neem contact op voor een vervolgsessie!De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
3 februari 2021 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer

Webinar “Future Proof Ondernemen in de Retail- en Horecasector”

Leisure & retail, Ondernemerschap
23 februari 2021
Lege winkelstraten, verlaten terrassen, personeel dat niks te doen heeft, enorme omzetverliezen. De harde realiteit van deze Coronacrisis. Tot zeker 9 februari 2021 moeten bijna alle ondernemers uit d... Lees meer

Online top ENZuid: thema Groene chemie, nieuwe economie

Agri, Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
24 februari 2021
Hierbij nodigen we u uit voor de tweede online top van Economisch Netwerk Zuid-Nederland (ENZuid) op 24 februari over het thema Groene chemie, nieuwe economie. Tijdens deze bijeenkomst zal Arnold Stok... Lees meer

Limburg Leads event

Innovatie, Ondernemerschap
16 juni 2021
(Datum onder voorbehoud van de geldende coronaregels.) – 16 juni en 17 juni 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét E... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu