Nieuws
De toekomst van de betonsector

De toekomst van de betonsector

6 oktober 2020
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

22 september jl. bij Kalle en Bakker in Roermond. 10 vooruitstrevende ondernemers in de betonsector gaan met elkaar in gesprek. Over zichtbaarheid en carrièrekansen. Over werven en opleiden van personeel. En over innovatie en circulariteit. Keyport Business Developer Renske Cox bracht ze bij elkaar en leidde de “Connected Learning sessie”.

“De uitkomst was goed!” Renske: “Er kwamen verschillende thema’s op tafel met interessante kansen voor collectiviteit en samenwerking. Dat gaan we in een vervolgsessie concreet maken.”

KalleBakker-betoncentrale.jpg

Andere betonbedrijven kunnen trouwens nog aanhaken.
Gewoon even bellen of mailen!

TonHagelstein_Programmamanager_Keyport2020.jpgRenske Cox
Business Developer Keyport
• arbeidsmarkt • opleiden, bijscholen of omscholen • duurzaamheid
renske.cox@keyport2020.nl | M. 06-57587920


Wat gaan we doen?
De betonsector is sterk vertegenwoordigd in deze regio. Hoe houden we deze koppositie vast? En wat zijn de belangrijkste aandachtsgebieden voor de toekomst?

  • We gaan een betoncollectief opzetten. Zodat de sector regionaal meer impact krijgt en we een sterkere gesprekspartner worden voor de overheid. Hiermee werken we direct aan de zichtbaarheid en het imago van de sector. De betonsector heeft zulke mooie banen en carrièrekansen, dat mogen we veel meer laten zien.
  • Na een kennismaking met de CIRCO methodiek, gaan we een CIRCO track starten voor de betonsector in Limburg. In deze 3 daagse track wordt met de hele keten gekeken naar kansen om een circulair concept te ontwikkelen. Meer informatie vind je hier (Flyer).

>> Wil je deelnemen aan een van deze vervolg sessies
>> Jouw bedrijf en medewerkers klaarstomen voor de uitdagingen van morgen?


Meld je dan bij Renske Cox
renske.cox@keyport2020.nl | M. 06-57587920

Connected Learning sessie

Wij brengen ondernemers bij elkaar. We laten frontrunners aan het woord over hun praktijkervaringen, de valkuilen en tips. En bieden concrete handvaten om daarna zelf aan de slag te gaan met de uitdagingen die spelen. Je kunt aansluiten bij bestaande workshops, initiatieven en projecten. Of zelf een vervolgtraject opstarten. Met maatwerk begeleiding en de juiste expertise.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.
Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Open Brains sessies digital! - doe mee!

Innovatie, Ondernemerschap
30 oktober 2020 Aanvang 08:30 Einde 09:30
OPEN BRAINS DIGITAL! – Je wekelijkse dosis inspiratie maar dan vanuit huis via je eigen beeldscherm. Zorg jij voor een laptop met werkende internetverbinding en een goede kop koffie voor jezelf? Zor... Lees meer

Masterclass: Future Proof Ondernemen & Hoe kom ik de crisis door

Ondernemerschap
1 november 2020
BITL Academy – Ondertussen hebben we circa 1.200 bedrijven geholpen en 100 deelnemers in masterclasses mogen verwelkomen. Met trots presenteren we je het BITL Academy aanbod voor november en december ... Lees meer

Workshop – Gastvrijheid in coronatijd

Ondernemerschap
2 november 2020 Aanvang 19:00 Einde 20:00
DATUM: 2 november 2020 TIJDSTIP: 19.00 - 20.00 UUR LOCATIE: ONLINE - THUIS VANUIT JE PC OF IPAD Spelenderwijs word je tijdens dit webinar geïnformeerd en geïnspireerd over 'gastvrijheid in coronatijd... Lees meer

Werk aan de winkel – Online Live Event

Ondernemerschap
16 november 2020 Aanvang 19:30 Einde 21:00
Wat kan jij als retailer leren van de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van de Efteling (winnaar meest klantvriendelijke onderneming 2019). We willen jou blik verruimen, je laten leren van 'bes... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
18 november 2020 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu