Nieuws
De (digitale) expediteur van de toekomst!

De (digitale) expediteur van de toekomst!

19 november 2019
Categorie: Logistiek, Ondernemerschap

De logistieke sector wordt soms nog gezien als een vrij traditionele markt. Toch zijn er genoeg logistieke bedrijven die zich bezig houden met nieuwe technologische ontwikkelingen. De Rooskens Group uit Buggenum is een van hen.


Rooskens Group is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vracht gerelateerde vraagstukken voor klanten uit verschillende sectoren. Zij verwachten dat door ontwikkelingen zoals connectiviteit en Internet of Things het business model van expediteurs zal verschuiven van een transportaankoop naar online platforms. Daarop besloot de Rooskens Group te investeren in de ontwikkeling van een nieuw IT-systeem: FreightForwarding Management Systeem (FFMS).

Het FFMS systeem gebruikt state-of-the-art technologieën die een hele nieuwe infrastructuur voor haar klanten en leveranciers in Limburg biedt. Daarmee creëren ze een unieke meerwaarde. “We zien brede toepassingsmogelijkheden in verschillende marktsegmenten. Uniek aan het FFMS is dat deze innovatieve functies in één standaardpakket kan worden aangeboden.”

Innovatie met subsidie
Via een LimburgLogistiek innovatieproject kunnen Limburgse MKB-bedrijven subsidie krijgen voor de ontwikkeling en realisatie van een innovatief product of innovatieve dienst. De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten tot een max. van € 70.000 per project. Uw eigen bijdrage kan inkind voldaan worden door de inbreng van eigen uren. Daarnaast zijn ook materiaal-, afschrijvings- en kosten van derden subsidiabel.

Benieuwd wat deze subsidie voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website (www.trias-subsidie.nl) of laat u adviseren door een van onze ervaren adviseurs!

TRIAS BV│info@trias-subsidie.nl│ 077-3560100

TRIASsubsidies-projecten-management.png   


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Open Brains sessies - elke vrijdag! Doe mee!

Innovatie, Ondernemerschap
1 januari 2020
YOUR WEEKLY SHOT OF INNOVATION – Open Brains organiseert een wekelijkse innovatie- en brainstormsessie waar professionals, bedrijven, startups of studenten de kans krijgen hun innovatieve idee te pres... Lees meer

4 maart - Ledenbijeenkomst Maketech Platform bij: Rockwool Roermond

Maakindustrie, Ondernemerschap
4 maart 2020 Aanvang 15:30 Einde 18:30
Iedereen kent ROCKWOOL steenwol maar weet u ook dat deze steenwol behalve isolerend en energiebesparend ook buitengewoon brandveilig is? Of wist u dat een aanzienlijk deel van de productie bij ROCKWOO... Lees meer

Ambitieus MKB (9 bijeenkomsten)

Ondernemerschap
10 maart 2020
Ambitieus MKB - Voorjaar 2020 Nederland als koploper van de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving. Een transitie die veelal gedreven wordt door razendsnelle ontwikkelingen op het gebied ... Lees meer

17 maart - Roermond on Stage, beroepenfeest

Arbeidsmarkt, Onderwijs
17 maart 2020
Beroepenfeest op 17 maart en de Doe dag op 26 maart https://www.roermondonstage.nl/ 't Café - Jo GerrishalAchilleslaan 2A6042 JV Roermond Lees meer

26 maart - Roermond on Stage | Werkbezoeken Doe Dag

Arbeidsmarkt, Onderwijs
26 maart 2020
Werkbezoeken Doe Dag 26 maart 2020Bij u op locatiehttps://www.roermondonstage.nl/   Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu