Nieuws
Concrete hulp vanuit Keyport projecten

Concrete hulp vanuit Keyport projecten

31 maart 2020
Categorie: Algemeen, Coronacrisis, Ondernemerschap

MeettheYoungsters: Studenten bieden hulp aan! – Veel studenten krijgen nu online colleges en les. Vaak hebben ze veel meer tijd dan normaal. Omdat de stage geannuleerd is, er geen bijbaantje meer is of er toch minder colleges zijn. Deze groep van studenten zit veelal thuis, in de regio, en biedt zich aan!

Dus heb jij een tijdelijke vraag naar extra mensen? Of heb je een stageplaats beschikbaar? Stuur een bericht naar maartje@meettheyoungsters.nl 06-36428851 of jos@meettheyoungsters.nl 06-51524766

Meet-the-youngsters.png

Dit is een actie vanuit het project www.meettheyoungsters.nl. Meet the Youngster laat jongeren, studenten en young professionals (vmbo, mbo, hbo en wo) zien welke mooie bedrijven en carrièrekansen er in de regio zijn. Meer dan 7000 studenten en 350 bedrijven zijn al aangesloten!

Business Roadmaps: 50% korting op begeleidingskosten strategie
Op zoek naar korte termijn oplossingen voor de uitdagingen vanwege Corona? Zonder het lange termijn perspectief uit het oog te verliezen?

BusinessRoadmaps.png
Check hier de vlog van Jean-Paul Urlings van Business Roadmaps.

Business Roadmaps helpt ondernemers bij het ontwikkelen van een strategie op een paar A4. Schematisch weergegeven, zodat je snel de impact van keuzes kunt inschatten. Nu met online platform en videocommunicatie. En met begeleidings korting of een betalingsregeling. Meteen beginnen? Bel of mail Jean Paul Urlings op 06 82009974 of jpu@bizzdom.biz

Open Brains goes digital
De eerste Open Brains Digital was een succes! Met 25 deelnemers kunnen we wel stellen dat de eerste online sessie goed bezocht is, dank daarvoor!

Webinar-Openbrains.jpg

De pitch van vrijdag 27 maart?
Hoe betrekken we zorginstellingen bij het nieuwe online platform Ouderenzorg op afstand zodat eenzaamheid bij ouderen wordt tegen gegaan?
John Welzen, 4Webcom

Deze online manier van communiceren zorgt ervoor dat ouderen meer visite krijgen van familie en vrienden via een digitale afspraak. John en zijn collega Jeroen zijn bezig met de ontwikkeling van het platform en vragen aan het Open Brains publiek hoe dit platform daadwerkelijk bij de doelgroep van eenzame ouderen terecht komt.

Het advies? Doelgroep aanscherpen, segmenteren en de behoefte in kaart brengen. Daarnaast de tip om te bekijken hoe het platform bepaalde zorgdiensten uit handen kan nemen. En of het ingezet kan worden bij activiteiten en projecten met jongeren om op die manier een bijdrage te leveren aan het bestrijden van eenzaamheid.

Deze adviezen nemen ze mee bij de verdere optimalisatie van het platform. We houden je op de hoogte!

Ook online pitchen?
Check onze site voor meer informatie over aankomende pitchers!

Doe online mee (vanuit thuis) op vrijdag 3 april 2020:

Hoe zorgt Future Living Walls voor nieuwe samenwerkingen met organisaties gevestigd in Noord-Limburg zodat de regio steeds groener wordt?
Bekijk agendapunt


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.
Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Online masterclass: Toekomstbestendig met behulp van het Crisis Model Canvas

Innovatie, Ondernemerschap
19 mei 2020
Online masterclass op 19 mei (deel 1) en 25 mei (deel 2). In de coronatijd houden veel ondernemers hun businessmodel tegen het licht en bedenken oplossingen om te voldoen aan de nieuwe realiteit en de... Lees meer

2 juni – Online stagemarkt voor studenten & bedrijven

Maakindustrie, Arbeidsmarkt, Onderwijs, Ondernemerschap
2 juni 2020 Aanvang 15:00 Einde 17:30
Bedrijven zijn druk met de impact van de coronacrisis. Studenten zitten thuis, onderwijs gaat online. Maar wat als na de zomer alles weer op gang komt? Dan heb je elkaar weer hard nodig. Ook die talen... Lees meer

16 juni webinar hybride techniekopleiders

Maakindustrie, Onderwijs
16 juni 2020 Aanvang 19:00 Einde 21:00
Wil jij ook je werk in de techniek combineren met lesgeven? Of wil je groeien als vraagbaak binnen je eigen bedrijf? Laat je informeren over de mogelijkheden en meld je aan voor het webinar op 16 juni... Lees meer

23 juni 2020 – Circulair ondernemen, aan de slag!

Ondernemerschap
23 juni 2020
De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire economie. Ookal heb je enkel een kantoor!!! Deze... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu