Nieuws
Brandcare en Business Roadmaps

Brandcare en Business Roadmaps

15 mei 2018
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

Brandcare B.V. ontwikkelt ‘real time info en signing’, bijvoorbeeld  voor de Jaarbeurs en voor diverse festivals. ‘En dat gaat heel goed, de resultaten zijn veelbelovend, vertelt ondernemer Joep van de Voort. ‘Om onze grenzeloze ambities in goede banen te leiden, ben ik gestart met ondernemersprogramma Business Roadmaps (BR)’.

BR is een Keyport Project, bedoeld om het regionaal ondernemerschap te versterken. Lees hier het verhaal van deelnemer Joep van de Voort.

Brandcare.jpg

Met Jovo Management zijn wij al meer dan 10 jaar actief in de evenementen wereld. Daarin viel ons steeds vaker op dat er onvoldoende aandacht was voor branding en signing, een gemiste kans in onze ogen. Daarom zijn wij ruim een jaar geleden Brandcare B.V. gestart. Brandcare richt zich enkel en alleen op branding en signing voor evenementen die het belangrijk vinden om bewust aan hun imago te werken. Wij helpen evenementen door met ze mee te denken over hoe de bezoekers, sponsors en deelnemers het evenement beleven. Daarover geven we advies en maken een uitvoeringsplan. We voeren dit plan turn key voor onze klanten uit. Hierbij garanderen we een verbetering van het imago of merkbekendheid.

We zijn gevestigd in Swalmen en van daaruit worden alle projecten door het hele land, en zelfs daarbuiten, voorbereid en gecoördineerd. We hebben een grote verbondenheid met de regio omdat alle medewerkers in de omgeving van Roermond wonen, de meeste zijn er zelfs geboren. Bij ons op kantoor hoor je dan ook een mooie mix van Hollands, Brabants en Roermonds, dat gaat soms met de nodige hilariteit gepaard.

Ontwikkeling
Als we het hebben over signing wordt er meestal gedacht aan het printen van een bordje waarop staat waar je moet zijn. Maar wij gaan hier verder in. Hoewel de fysieke prints en aankleding altijd zullen blijven bestaan zal het gebruik van smartphones blijven toenemen. Daarnaast wordt de behoefte aan gedetailleerde en real time informatie op evenementen steeds groter. Wij hebben daarom digitale signing ontwikkeld. We hebben deze manier van werken dit jaar al toe kunnen passen op twee grote beurzen in Nederland en België. De output hiervan is veel belovend. Daarom ontwikkelen we op dit moment de toepassingen voor andere evenementen zoals sportevenementen en andere publieksevenementen.

De mix van belevingsadvies, fysieke “on site” oplossingen en digitale signing zorgen ervoor dat we een unieke positie in de markt hebben. We zijn jong maar oh zo ambitieus! We hebben onszelf een doel gesteld waarvan anderen zeggen “doe nou eens even normaal”, wij willen namelijk leverancier worden op de Olympische Spelen. Het schier onmogelijke geeft ons de kick om hier heel hard voor te werken. Dat doen we met een kleine groep enthousiaste collega’s. In ons eerste jaar hebben we al reuzen stappen gemaakt waarvan we nooit hebben durven dromen. We mochten al twee Wereldkampioenschappen helpen met onze adviezen, producten en diensten. We zetten dus de juiste stappen richting ons Olympische doel.

Maar, er is altijd werk aan de winkel. Om onze droom waar te maken werken we op alle vlakken, zowel fysieke als digitale signing, aan vernieuwing en ontwikkeling. We willen de expertise die we hebben op het gebied van digitale signing verder uitbreiden. We willen nieuwe innovaties toepassen binnen onze concepten en het gebruiksgemak voor organisatoren en voor de eindgebruiker verbeteren. Hiervoor voeren we op dit moment verkennende gesprekken met diverse partijen, maar eerlijk is eerlijk, we kunnen niet wachten om hier de volgende stappen in te maken.

Om onze grenzeloze ambitie in goede banen te leiden ben ik als directeur van Brandcare gestart met het ondernemersprogramma Business Roadmaps. Hiermee dwing ik mezelf om tijd vrij te maken om te werken aan de strategische ontwikkeling van het bedrijf en niet alleen maar aan de ontwikkeling van binnenuit. Daarnaast geeft het programma me handvaten en nieuwe inzichten waardoor we een concrete Roadmap kunnen ontwikkelen en de kans dat we ons grote Olympische doel gaan halen veel groter wordt door de tastbare handvaten. Ik kan het iedere ambitieuze ondernemer aanraden.

Meer weten?
Kijk op www.eventmaps.nl


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

MKB-DEAL_blok.jpg

agenda
Agenda

Wat als alle Limburgse innovaties slim, duurzaam of gezond zouden zijn?

Innovatie, Ondernemerschap
3 december 2020
"Wat als ik zou kunnen produceren zonder reststromen?" "Hoe kan ik mijn gewassen beter beschermen tegen extremer wordend weer?"  "Wat als ik de zorg betaalbaarder kon maken met mijn innovatie?" ... Lees meer

Online werksessie TRIAS | WBSO regeling in de praktijk

3 december 2020 Aanvang 16:00 Einde 16:45
Bezig met innovatie? Check de subsidie voor je R&D kosten. 3 december: online werksessie met TRIASOver de WBSO in de praktijkDonderdag 3 december van 16:00 – 16:45 uur. Schrijf je nu in en krijg een k... Lees meer

Masterclass: Future Proof Ondernemen & Hoe kom ik de crisis door

Ondernemerschap
8 december 2020
BITL Academy – Ondertussen hebben we circa 1.200 bedrijven geholpen en 100 deelnemers in masterclasses mogen verwelkomen. Met trots presenteren we je het BITL Academy aanbod voor november en december ... Lees meer

Aannemer, aanbesteder of projectontwikkelaar? 3-daagse circulair design track. Start januari 2021

Maakindustrie, Ondernemerschap
19 januari 2021
Nog 4 plekken vrij. 3-daagse circulair design track. Start januari 2021 De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de bouw en GWW-sector. Om CO2 uitstoot te reduceren is hergebruik en recyc... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
3 februari 2021 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu