Nieuws
Aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2019/2020

Aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2019/2020

19 november 2019
Categorie: Ondernemerschap

Tijdens het Partner Event van Meet theYoungsters op 14 november jl zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. KLG Europe (groot bedrijf) en Volantis (MKB) zijn verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2019/2020.

Verkoelen Dakspecialisten uit Weert ging er met de prijs “Aantrekkelijkst MKB bedrijf regio Midden-Limburg” vandoor. Algemeen directeur Erik Maas vertelt:

“We ontvangen allerlei felicitaties, erg leuk! Ook van onze klanten trouwens, dit wordt echt gezien. Voor ons was het de eerste keer dat we meededen. Het past bij de ontwikkeling die we als bedrijf hebben doorgemaakt; van uitvoeringsbedrijf in de bouw tot multidisciplinair dakspecialist- en adviseur. Wij staan voor ‘een zorgeloos dak op maat’ en dat vraagt iets van onze mensen. In profilering en klantgericht denken. En daar past deze verkiezing heel goed bij. Alleen al de aanloop ernaar toe is leuk. Jos Meessen die een taart komt brengen, omdat we in de top drie nominatie stonden. Een gevoel van trots en enthousiasme. Dit spreekt zich rond en dat is mooi. Zeker gezien de krapte op de arbeidsmarkt. We zijn altijd op zoek naar VMBO geschoolde  vakmensen. Daarom doen we ook mee aan Weert on Stage en laten we leerlingen van de Widdonck (onderdeel van de Aloysius stichting) een dagje meelopen. Maar om jong talent echt aan je te binden, is meer nodig. Dit helpt!‘

Verkoelen-Weert.jpg

Prijs-en-bloemen-Verkoelen.jpg

Projectleider Jos Meessen licht toe: “Om het regionale bedrijfsleven en de mooie carrièrekansen die hier zijn te promoten, organiseerden we alweer voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ .Zo kunnen bedrijven zich op een leuke manier presenteren aan studerend Limburg, (jong) talent op de arbeidsmarkt en aan hun omgeving.”

De deelnemende bedrijven, een record aantal van 135, zijn sinds de start op 19 augustus fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op onze website: www.aantrekkelijkstewerkgever.nl staan alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Dit jaar is er een recordaantal van meer dan 8000 stemmen uitgebracht. Tijdens het drukbezochte Partner Event van Meet theYoungsters, met onder andere gedeputeerde Joost van den Akker van de provincie Limburg, zijn de winnaars op een feestelijke wijze bekend gemaakt! Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Grootbedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:

Provincie Winnaar/ Regio Noord: KLG Europe
Regio Midden: PSW
Regio Zuid: MeanderGroep

Regiowinnaars categorie MKB:

Provincie Winnaar/Regio Noord: Volantis
Regio Midden: Verkoelen DakspecialistenWeert
Regio Zuid: Tobas Jeugdhulp

Mede mogelijk gemaakt door:
De AWVL verkiezing wordt georganiseerd door MeettheYoungsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Open Brains sessies digital! - doe mee!

Innovatie, Ondernemerschap
29 mei 2020 Aanvang 08:30 Einde 09:30
OPEN BRAINS DIGITAL!Je wekelijkse dosis inspiratie maar dan vanuit huis via je eigen beeldscherm. Zorg jij voor een laptop met werkende internetverbinding en een goede kop koffie voor jezelf? Zorgen... Lees meer

2 juni – Online stagemarkt voor studenten & bedrijven

Maakindustrie, Arbeidsmarkt, Onderwijs, Ondernemerschap
2 juni 2020 Aanvang 15:00 Einde 17:30
Bedrijven zijn druk met de impact van de coronacrisis. Studenten zitten thuis, onderwijs gaat online. Maar wat als na de zomer alles weer op gang komt? Dan heb je elkaar weer hard nodig. Ook die talen... Lees meer

16 juni webinar hybride techniekopleiders

Maakindustrie, Onderwijs
16 juni 2020 Aanvang 19:00 Einde 21:00
Wil jij ook je werk in de techniek combineren met lesgeven? Of wil je groeien als vraagbaak binnen je eigen bedrijf? Laat je informeren over de mogelijkheden en meld je aan voor het webinar op 16 juni... Lees meer

01 oktober 2020 – Circulair ondernemen, aan de slag!

Ondernemerschap
1 oktober 2020
De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire economie. Ookal heb je enkel een kantoor!!! Deze... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu