Nieuws
8 oktober Bedrijven opening Field Lab Robotics in Roermond

8 oktober Bedrijven opening Field Lab Robotics in Roermond

8 september 2020
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap, Onderwijs

Op 8 oktober opent Field Lab Robotics in Roermond haar deuren voor het bedrijfsleven. Hét onafhankelijke kenniscentrum waar bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden inspiratie opdoen, kennis en ervaring delen, medewerkers opleiden en samen kunnen innoveren op het gebied van industriële robotica. Nieuw is het Experience Center, waar horen, zien, doen en beleven centraal staan. Ook te gebruiken door externe partijen als locatie voor een meeting!

  • Field lab Robotics is het eerste Limburgse field lab dat deel uit maakt van het landelijke Smart Industry netwerk.

Fieldlabrobotics.png

Meld je aan voor 8 oktober
Is jouw bedrijf actief in de robotica keten, maakindustrie, logistiek, agribusiness of zorg? Kom dan op 8 oktober een kijkje nemen!

Aanmelden kan hier

Het programma
Vanaf 14.45 uur ben je welkom. Om 15.00 uur start het programma:

  • Ontvangst en welkom.
  • Ambitie en Activiteiten van Field Lab Robotics door directeur Saskia van der Laak
  • Demonstratie van industriële robots en zelfrijdende voertuigen met toelichting door de founders van het Field Lab, Twan Schellekens (AGVR) en Michael Vermeer (Robomotive).

Aansluitend is er volop gelegenheid om onder het genot van een borrel en een hapje te netwerken.

Meer over Field Lab Robotics
Smart Industry staat voor verregaande digitalisering, het aan elkaar koppelen van producten, machines en mensen én de inzet van nieuwe productietechnologie. Dit biedt veel kansen voor bestaande en nieuwe bedrijven in de maakindustrie, logistiek, agribusiness en ook in de zorg. Bovendien bevordert het onze concurrentiepositie. Robotisering is een belangrijke component van Smart Industry. Daarin kunnen we nog veel stappen zetten. 

Het is de ambitie van Field Lab Robotics om daaraan een actieve bijdrage te leveren. Opgericht in 2017 als showroom door 2 MKB ondernemers heeft dit initiatief zich verder ontwikkeld tot het eerste Limburgse Field Lab, dat deel uitmaakt van het landelijke Smart Industry netwerk.

Wil je op de hoogte blijven?
Kijk op https://www.fieldlabrobotics.com/


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug

Magazine-blokjev2.png

MKB-DEAL_blok.jpg

agenda
Agenda

Masterclass: Future Proof Ondernemen & Hoe kom ik de crisis door

Ondernemerschap
8 december 2020
BITL Academy – Ondertussen hebben we circa 1.200 bedrijven geholpen en 100 deelnemers in masterclasses mogen verwelkomen. Met trots presenteren we je het BITL Academy aanbod voor november en december ... Lees meer

Aannemer, aanbesteder of projectontwikkelaar? 3-daagse circulair design track. Start januari 2021

Maakindustrie, Ondernemerschap
19 januari 2021
Nog 4 plekken vrij. 3-daagse circulair design track. Start januari 2021 De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de bouw en GWW-sector. Om CO2 uitstoot te reduceren is hergebruik en recyc... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
3 februari 2021 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer

19-20 Mei Limburg Leads event

Innovatie, Ondernemerschap
19 mei 2021
LET OP: VERPLAATST VAN SEPT 2020 NAAR 19 & 20 MEI 2021 – Op 19 en 20 mei 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét Eure... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu