Nieuws
2021 – Digitaliseren, met Keyport

2021 – Digitaliseren, met Keyport

12 januari 2021
Categorie: Duurzaamheid, Innovatie, Ondernemerschap

2021. Een fris, nieuw jaar. Wat ons betreft het jaar waarin we de lessons learned van 2020 gaan benutten. 2020 was voor de meeste ondernemers ronduit turbulent. Net een rollercoaster die alle kanten op ging. Soms met booming business.

Veel vaker met plannen on hold, events gecancelled of zelfs met de deur op slot. Wat altijd doorging, en wat in 2020 een enorme vlucht nam was: online! Online verkopen, online ontmoeten en online (samen)werken. En dat blijft! Onze tip voor 2021 is dan ook: verder digitaliseren. Daar liggen nog volop kansen.

Ambassadeur Gé Moonen: "Veel mkb'ers realiseren zich niet dat ze nu al bezig moeten zijn met digitalisering, robotisering en circulair ondernemen. Met behulp van de MKB deal kunnen we ondernemers beter bereiken en noodzakelijke stappen zetten."Voorsprong verzilveren
Keyport heeft met het RIC (Retail Innovation Center), E-fulfilment Hub, Dutch IoT challenge en Field Lab Robotics al de nodige voorsprong genomen. De MKB deal geeft ons de kans om het proces van digitaliseren en robotiseren voor ondernemers verder te versnellen.

Keyport investeert in digitalisering MKB
Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van digitalisering als nieuw verdienmodel. Een ‘must’ voor de toekomst! Vandaar dat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat investeert in de Keyport-regio om het MKB in deze ontwikkeling te ondersteunen. Als extra impuls voor ondernemers uit Midden-Limburg en Cranendonck om sneller en sterker uit de crisis te komen.

De uitvoering van deze zogeheten MKB Deal ligt bij netwerkorganisatie Keyport. Er zijn al diverse concrete tools, projecten en samenwerkingsverbanden ontwikkeld. Elke ondernemer in de Keyport-regio kan aansluiten en meedoen.

Wil jij meer informatie?
Keyport adviseurs Loes Borger en Renske Cox helpen je verder.
Maak hieronder een afspraak.

TonHagelstein_Programmamanager_Keyport2020.jpgRenske Cox - Business Developer Keyport
• arbeidsmarkt • opleiden, bijscholen of omscholen • duurzaamheid
M. 06-57587920
Afspraak met Renske

LoesBorger_Keyport.jpgLoes Borger - Business Developer Keyport
• innovatie • ondernemerschap • subsidiekansen • bedrijfsstrategie
M. 06-20519003
Afspraak met Loes

MKB Deal nog eens nalezen?
Bekijk hier het online magazine MKB Deal


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

MKB-DEAL_blok.jpg

agenda
Agenda

VOL! – Aannemer, aanbesteder of projectontwikkelaar? 3-daagse circulair design track. Start januari 2021

Maakindustrie, Ondernemerschap
19 januari 2021
VOL!! 3-daagse circulair design track. Start januari 2021 Alle plekken zijn gereserveerd. Nog interesse? Neem contact op voor een vervolgsessie!De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
3 februari 2021 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer

19-20 Mei Limburg Leads event

Innovatie, Ondernemerschap
19 mei 2021
LET OP: VERPLAATST VAN SEPT 2020 NAAR 19 & 20 MEI 2021 – Op 19 en 20 mei 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét Eure... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu