Made in Keyport Award


De "Made in Keyport Award" is een erkenning voor ondernemers of instellingen die het verschil maken in onze regio. De ontvanger zet zichzelf en Keyport op de kaart door een bijzondere prestatie binnen de focuswaarden innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarkt optimalisatie. Hiermee vervult deze partij een voorbeeldfunctie en levert deze een positieve bijdrage aan de economische structuurversterking van de Keyport regio.

Nieuws

Vekoma Rides

Innovatie
08-03-18 Vekoma is een van de meest toonaangevende en innoverende 8-baanfabrikanten ter wereld. Met focus op ontwikkeling en productie van speciale attracties voor thema- en attractieparken.

Vekoma is een van de meest toonaangevende en innoverende 8-baanfabrikanten ter wereld. Met focus op ontwikkeling en productie van speciale attracties voor thema- en attractieparken.

Trespa International BV

Innovatie
08-03-18 Trespa is toonaangevend op het gebied van architectonische plaatmaterialen. Internationaal erkend voor o.a. decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

Trespa is toonaangevend op het gebied van architectonische plaatmaterialen. Internationaal erkend voor o.a. decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

BlueTea

Innovatie
21-02-17 BlueTea maakt o.a interactieve trainingstools waarin je werkinstructies in een 3D wereld kunt simuleren en aanleren.

BlueTea maakt o.a interactieve trainingstools waarin je werkinstructies in een 3D wereld kunt simuleren en aanleren.

Stiphout Plastics

Innovatie
16-12-16 Stiphout Plastics werkt gebruikte kunststoffen op tot nieuwe grondstof. De kunststoffen die binnenkomen worden verkleind, gewassen, gescheiden en als nieuwe grondstof verpakt.

Stiphout Plastics werkt gebruikte kunststoffen op tot nieuwe grondstof. De kunststoffen die binnenkomen worden verkleind, gewassen, gescheiden en als nieuwe grondstof verpakt.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu