Stiphout Plastics

Stiphout Plastics

16 december 2016
Categorie: Innovatie, Maakindustrie

 

Maakindustrie

Projectafb_Stiphout_made-in-keyport.jpg
     

Contact

Stiphout Plastics
Maasbrachterweg 3
6065 NN Montfort

T. 06-21718089
I. www.stiphoutplastics.com


Gerelateerde publicatie

 

Stiphout Plastics uit Montfort


Stiphout Plastics is nog een jong bedrijf. Het is in mei 2015 ontstaan en de fabriek in Montfort is in gebruik genomen in oktober 2015. Stiphout Plastics werkt gebruikte kunststoffen op tot nieuwe grondstof. De kunststoffen die binnenkomen worden verkleind, gewassen, gescheiden en als nieuwe grondstof verpakt.

Op dit moment werken er 10 mensen bij Stiphout Plastics. Dit zijn voornamelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We werken samen met een aantal organisaties uit de regio in de selectieprocedure en begeleiding van ons personeel dat ook allemaal uit de Keyport regio afkomstig is. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken zijn we voornamelijk een loonwerkbedrijf. We werken voor de grotere afvalinzamelaars en –verwerkers in Nederland, maar ook voor een aantal kleinere bedrijven uit de buurt.

Belangrijkste uitdagingen

Sinds januari 2016 de fabriek daadwerkelijk in productie. De belangrijkste uitdagingen de komende 5 jaar zijn het volledig optimaliseren van het verwerkingsproces, het binden van klanten en leveranciers aan het bedrijf en de groeikansen optimaal benutten zodat Stiphout Plastics kan uitbreiden. Wij willen het groenste recyclebedrijf van Nederland worden.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project of business vleugels en neem contact op met de regiospecialisten van Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project/ business in 4 stappen
Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu