Puts Elekto

Puts Elekto

17 december 2016
Categorie: Maakindustrie

 

Maakindustrie

Projectafb_Puts_made-in-keyport.jpg
     

Contact

Puts Elektro
Nobelweg 40
6101 XB Echt
T. 0475-468408
E. info@puts-elektro.com

I. www.puts-elektro.com


Gerelateerde publicatie

 

Puts Elektro uit Echt


Puts elektro is ontstaan in 1998 in een garage te Maasbracht. Na het behalen van mijn HTS diploma heb ik 6 jaar met veel plezier gewerkt bij Linssen Yachts te Maasbracht. Ik kom uit een ondernemende familie, en ook ik wist dat ik ooit voor mijzelf zou beginnen. Wij deden in het verleden alles op het gebied van elektro.

Speerpunten

De laatste jaren hebben wij ons meer gespecialiseerd op de zakelijke markt. Wij zijn goed in de grotere projecten zoals: bedrijfshallen, kantoren, utiliteit, scholen, zorg en dergelijke daarnaast hebben wij veel zakelijke klanten in de Limburg waar wij “huis installateur zijn”.

Op dit moment zijn 14 FTE bij ons werkzaam. De afgelopen 2 jaar hebben wij het zeer druk gehad, met gemiddeld 5 inleners gedurende deze periode. De toekomst ziet er ook rooskleurig uit, wij merken goed dat de markt aan, aan het trekken is. Onze klanten zitten allemaal in een positieve flow en dat merken wij ook.

Uitdaging

De belangrijkste uitdaging de komende vijf jaar is om het bedrijf nog beter te optimaliseren. Op het gebied van logistiek is nog meer rendement te behalen. Verder is een doelstelling om met meer bedrijven samen te werken. Ieder bedrijf heeft zijn specialiteit, en de kunst is om deze bedrijven te zoeken die ons dienstenaanbod versterken en daarmee in de toekomst goed mee samen te werken. Niet alleen gezien onze ligging zijn we een echt Keyport bedrijf maar ook gezien het feit dat wij veel samenwerken en de samenwerking zoeken met bedrijven in de regio bevestigd dit.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project of business vleugels en neem contact op met de regiospecialisten van Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project/ business in 4 stappen
Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu