Dimass

Dimass

19 december 2016
Categorie: Logistiek

 

Logistiek

Projectafb_Dimass_made-in-keyport.jpg
     

Contact

Dimass
Roermondseweg 28
6081 NV Haelen

T.  085-5808888
I. www.dimass.nl


Gerelateerd nieuws

 

Dimass uit Haelen


Dimass is een full service Pan Europees fulfilment bedrijf. Dat houdt in dat internet bestellingen van webshops en marketingacties volledig verwerkt worden van A tot Z. Dimass kan IT-oplossingen, logistieke handling, betalingsafwikkelingen en klantenservice verzorgen. Of andere onderdelen die de opdrachtgever wil uitbesteden. Dimass verzorgt het pakket door geheel Europa dagelijks. We zijn zelfs in staat om ‘next day’ in de Verenigde Staten te dropshippen. Dit alles verzorgen wij voor grotere internationale bedrijven als ook voor kleinere lokale bedrijven.

Speerpunten

De markt voor Dimass is erg dynamisch en verandert voortdurend. Bestaande klanten groeien en de toetreding van nieuwe partners met nieuwe productcategorieën dagen ons voortdurend uit om onze diensten en services te blijven innoveren. Het speelveld wordt dus niet alleen groter door het exporteren naar andere landen maar ook de ontwikkelingen in marktsegmenten. Daarnaast zijn er natuurlijk de partners uit het buitenland die de Europese markt op willen. Dimass profiteert goed van de groeiende markt, wij groeien harder dan de markt met het toetreden van nieuwe partners en segmenten binnen Dimass.

Belangrijkste uitdaging

Wanneer we vijf jaar vooruit kijken wil Dimass een ‘key-speler’ blijven in de Pan Europese fulfilment markt. Daarnaast willen wij de services intensiveren en de mogelijkheden uitbouwen. Kwaliteit en servicelevels zijn de ‘key-pillars’.

Dimass is een echt Keyport bedrijf. Alle dienstverlening en producten die we nodig hebben proberen we zo kort mogelijk bij onze vestigingen af te nemen. Niet alleen om de levertijden en rijafstanden kort te houden maar ook vinden wij het belangrijk dat we in de omgeving met partners samenwerken. Daarnaast profileren we ons als bedrijf in de hotspot voor het Europese fulfilment.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project of business vleugels en neem contact op met de regiospecialisten van Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project of business in 4 stappen

 

Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu