Made in Keyport Award


De "Made in Keyport Award" is een erkenning voor ondernemers of instellingen die het verschil maken in onze regio. De ontvanger zet zichzelf en Keyport op de kaart door een bijzondere prestatie binnen de focuswaarden innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarkt optimalisatie. Hiermee vervult deze partij een voorbeeldfunctie en levert deze een positieve bijdrage aan de economische structuurversterking van de Keyport regio.

Kabisa

Ondernemerschap, Arbeidsmarkt
28-01-19 Kabisa is in 2006 opgericht, is landelijk actief en heeft vestigingen in Weert, Amsterdam en een dependance in Eindhoven. Ze bouwen software op maat en zijn gespecialiseerd in bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel.

Kabisa is in 2006 opgericht, is landelijk actief en heeft vestigingen in Weert, Amsterdam en een dependance in Eindhoven. Ze bouwen software op maat en zijn gespecialiseerd in bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel.

Vekoma Rides

Maakindustrie, Innovatie
08-03-18 Vekoma is een van de meest toonaangevende en innoverende 8-baanfabrikanten ter wereld. Met focus op ontwikkeling en productie van speciale attracties voor thema- en attractieparken.

Vekoma is een van de meest toonaangevende en innoverende 8-baanfabrikanten ter wereld. Met focus op ontwikkeling en productie van speciale attracties voor thema- en attractieparken.

Trespa International BV

Maakindustrie, Innovatie
08-03-18 Trespa is toonaangevend op het gebied van architectonische plaatmaterialen. Internationaal erkend voor o.a. decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

Trespa is toonaangevend op het gebied van architectonische plaatmaterialen. Internationaal erkend voor o.a. decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

Sif Group

Maakindustrie
08-03-18 Sif Group is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie- en gasplatformen. Ze hebben o.a als doel: het verlagen van de kostprijs van energie. 

Sif Group is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie- en gasplatformen. Ze hebben o.a als doel: het verlagen van de kostprijs van energie. 

BlueTea

Maakindustrie, Innovatie
21-02-17 BlueTea maakt o.a interactieve trainingstools waarin je werkinstructies in een 3D wereld kunt simuleren en aanleren.

BlueTea maakt o.a interactieve trainingstools waarin je werkinstructies in een 3D wereld kunt simuleren en aanleren.

De Budelse

Maakindustrie
19-12-16 Begonnen als plaatselijke drukkerij en vandaag de dag uitgegroeid tot gespecialiseerd grafisch bedrijf met als afzetgebied Nederland, België en Nordrhein-Westfalen.

Begonnen als plaatselijke drukkerij en vandaag de dag uitgegroeid tot gespecialiseerd grafisch bedrijf met als afzetgebied Nederland, België en Nordrhein-Westfalen.

Dimass

Logistiek
19-12-16 Dimass is een full service Pan Europees fulfilment bedrijf van a tot z. Van IT-oplossingen tot klantenservice afhandeling. Dimass verzorgt dagelijks pakketten door geheel Europa.

Dimass is een full service Pan Europees fulfilment bedrijf van a tot z. Van IT-oplossingen tot klantenservice afhandeling. Dimass verzorgt dagelijks pakketten door geheel Europa.

Euramax

Maakindustrie
18-12-16 Euramax lakt aluminium op rol (coilcoating). Ze leveren dak- en geveltoepassingen voor grote bouwprojecten zoals winkelcentra, vliegvelden etc. Zelfs tot in Saoedi-Arabië.

Euramax lakt aluminium op rol (coilcoating). Ze leveren dak- en geveltoepassingen voor grote bouwprojecten zoals winkelcentra, vliegvelden etc. Zelfs tot in Saoedi-Arabië.

Linssen Yachts

Maakindustrie
18-12-16 Linssen Yachts bouwt stalen motorjachten van 9-18 meter op 3 productielijnen. Met hoge kwaliteit gewaarborgd en een integrale technische kwaliteit is Linssen Yachts marktleider.

Linssen Yachts bouwt stalen motorjachten van 9-18 meter op 3 productielijnen. Met hoge kwaliteit gewaarborgd en een integrale technische kwaliteit is Linssen Yachts marktleider.

Moonen Packaging

Maakindustrie
18-12-16 Moonen Packaging werkte zich van een lokale speler in verpakkingsmaterialen naar één van de belangrijkste spelers in de Benelux met maatwerk voor de klant.

Moonen Packaging werkte zich van een lokale speler in verpakkingsmaterialen naar één van de belangrijkste spelers in de Benelux met maatwerk voor de klant.

Puts Elekto

Maakindustrie
17-12-16 Puts elektro is ontstaan in 1998 in een garage te Maasbracht. Nu bekend als gerenomeerd Electro bedrijf in de regio. Puts heeft zich steeds meer op de zakelijke markt gespecialiseerd.

Puts elektro is ontstaan in 1998 in een garage te Maasbracht. Nu bekend als gerenomeerd Electro bedrijf in de regio. Puts heeft zich steeds meer op de zakelijke markt gespecialiseerd.

Schmitz Foam Products

Maakindustrie
16-12-16 Begonnen als transportbedrijf gespecialiseerd in vuilophaaldiensten en doorgegroeid tot een innovatief bedrijf voor Foam products. Wereldmarktleider op het gebied van ‘shock pads’.

Begonnen als transportbedrijf gespecialiseerd in vuilophaaldiensten en doorgegroeid tot een innovatief bedrijf voor Foam products. Wereldmarktleider op het gebied van ‘shock pads’.

Stiphout Plastics

Maakindustrie, Innovatie
16-12-16 Stiphout Plastics werkt gebruikte kunststoffen op tot nieuwe grondstof. De kunststoffen die binnenkomen worden verkleind, gewassen, gescheiden en als nieuwe grondstof verpakt.

Stiphout Plastics werkt gebruikte kunststoffen op tot nieuwe grondstof. De kunststoffen die binnenkomen worden verkleind, gewassen, gescheiden en als nieuwe grondstof verpakt.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu