Zo werkt het!

Keyport wil de regionale economie versterken door de slimste koppen, gedreven ondernemers en ambitieuze ambtenaren bij elkaar te brengen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om samen beet te pakken. Heb jij een innovatief idee dat gebaat is bij samenwerking? In vier eenvoudige stappen maak je er een Keyport project van. Zet je schrap, want het kan snel gaan.

01. Dien je project in

Keyport helpt bij het indienen van jouw projectaanvraag. Heb je vragen over dit stappenplan ? Bel Ton Hagelstein: M. 06-25010740 of Renske Cox: M. 06-57587920

02. Project aanscherpen

We bespreken je projectaanvraag en kijken of het bij Keyport past. Als dat zo is, krijg je een uitnodiging om je project te pitchen. Voldoet je idee nog niet helemaal aan de voorwaarden, dan geven we je tips en suggesties. Misschien kun je je project zó aanpassen dat het alsnog bij ons past.

03. Project pitchen

Vier keer per jaar houden we een pitchbijeenkomst. Hier krijg je de kans om je idee te presenteren. Waarom is het kansrijk? Welke hulp van Keyport zou je kunnen gebruiken? En hoe wordt de hele regio er beter van?

04. Aan de slag!

We laten je zo snel mogelijk weten wat we van je pitch vonden. Zijn we enthousiast? Dan hoor je ook meteen welke ondersteuning je krijgt. Zijn we nog niet overtuigd? Dan bespreken we welke kansen er nog meer zijn voor je project, binnen of buiten Keyport.

Projectvoorbeeld

Project Nappie Ureka in stroomversnelling

Keyport 2020 ondersteunt ondernemer Thijs Henderickx

Thijs-Henderickx.jpgAl jaren liep Thijs Henderickx met het idee rond van een machine om incontinentie materiaal te recyclen. Bij geen enkele afvalpartij of financier kon hij zijn plan kwijt. "Wethouder Chrit Wolfhagen van de gemeente Roerdalen heeft me de weg naar Keyport 2020 gewezen. Toen pas is het hele plan in een stroomversnelling geraakt. De mensen van Keyport 2020 weten welke partijen moeten aansluiten om er een succesverhaal van te maken” aldus Thijs Henderickx.

Bekijk alle keyport projecten

 

"Wij helpen ideeën te realiseren door het aanboren van diverse bronnen en het verbinden van partijen."

Ton Hagelstein, Programmamanager Keyport 2020.

Is jouw idee een Keyport project?

  • Heb jij een veelbelovend idee, een goed project of een slimme innovatie
  • Ben je op zoek naar een netwerk of een financiële boost
  • En wil je graag samenwerken

Het belangrijkste is dat je de samenwerking opzoekt en dat onze regio er beter van wordt. Is jouw project kansrijk door samenwerking met andere bedrijven of een onderwijsinstelling? Geeft je idee een boost aan innovatie, ondernemerschap of de arbeidsmarkt van de regio?
Lees dan de voorwaarden en neem contact op!

Lees hier de voorwaarden


Maak er een Keyportproject van!

Neem contact op om je idee aan te melden of bel direct met Ton of Renske om alvast te sparren. Zijn we enthousiast over je uitgewerkte plan, dan volgt er een pitch aan het Algemeen Bestuur. Bij een definitieve ‘go’, gaan we samen aan de slag om er een succes van te maken.

Ton-Hagelstein_web.jpgTon Hagelstein
Programmamanager Keyport 2020
Portefeuille: Interregionale en Internationale projecten, Innovatie, Arbeidsmarktoptimalisatie
E. ton.hagelstein@keyport2020.nl  | M. 06-25010740

TonHagelstein_Programmamanager_Keyport2020.jpgRenske Cox
Projectleider Keyport 2020
E. renske.cox@keyport2020.nl | M. 06-57587920

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu