Hier gebeurt het!

Welkom bij Keyport. De regio waar projecten sneller van de grond komen door nauwe samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs. De verschillende partners weten elkaar goed te vinden, Keyport verbindt, versnelt en jaagt de samenwerking nog eens verder aan. Zo vinden we altijd de slimste weg van idee naar realisatie.

Sleutelpositie

Wij werken voor de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert en Cranendonck. Samen vormen we de Keyportregio, een sleutelpositie voor Zuidoost-Nederland.

DNA

Keyport gaat je helpen!

Ben je ondernemer of onderwijsinstelling en heb je een project dat wel een vliegende start of extra boost kan gebruiken? Neem contact op met Keyport, pitch je idee en misschien krijg jij binnenkort gerichte ondersteuning of een financiële bijdrage.

Neem contact op

Drie speerpunten

De economische groei in Keyport ligt ver boven het landelijk gemiddelde. Wij geloven zelfs dat innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarktoptimalisatie Zuidoost-Nederland tot een van de sterkste economische regio’s ter wereld kunnen maken.

  • Arbeidsmarktoptimalisatie
    Keyport is actief in tal van projecten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. Voor up to date (technisch) personeel, voor het binden en boeien van talent en voor duurzame inzetbaarheid.

  • Innovatie
    Innoveren gaat beter en sneller als je het samen doet. Keyport brengt bedrijven bij elkaar, ontsluit kennis- en onderzoeksfaciliteiten, biedt inhoudelijke en financiële ondersteuning en helpt bij het vinden van samenwerkingspartners.
  • Ondernemerschap
    Keyport doet er alles aan om het ondernemerschap in de regio te versterken . Met onderzoeken, ontbijtsessies, sector cross-overs, versnellingstafels en masterclasses. Daarnaast monitoren we de economische ontwikkelingen en vertalen deze naar kansen voor ondernemers en onderwijs.

 

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu