Coronacrisis

De economie wordt op alle fronten getroffen door het Corona virus. Als netwerkorganisatie geloven wij in de kracht van samen. Samen komen we weer uit deze crisis! Misschien wel sterker dan ooit omdat de onderlinge verbondenheid groeit. Op deze pagina de Corona informatie en tips.  

Wat is er geregeld voor ondernemers?

 • Corona impact scan voor ondernemers: CORONA IMPACT SCAN.
  Door deze korte vragenlijst krijgen MKB Limburg en LWV inzicht in de actuele impact van de coronacrisis  op jouw onderneming. Deze informatie wordt gedeeld (met respect voor privacy) met beleidsmakers en bestuurders. Voor goed onderbouwd beleid en snelle adequate maatregelen.

 • MKB-Limburg heeft in samenwerking met haar partners (waaronder Keyport), voor ondernemers in Limburg een interactief platform in het leven geroepen voor ondersteuning tijdens de coronacrisis: www.mkblimburgondernemersplatform.nl.
 • KvK Loket
  Op werkdagen telefonisch bereikbaar – tref je onder meer een regelingencheck, veelgestelde vragen en inspirerende ondernemersinitiatieven aan.

Informatie per Keyport gemeente

 

Concrete hulp vanuit Keyport projecten

 • MeettheYoungsters: Studenten bieden hulp aan!
  Veel studenten krijgen nu online colleges en les. Maar er is ook een grote groep die nu veel meer tijd heeft dan normaal. Omdat de stage geannuleerd is, er geen bijbaantje meer is of er toch minder colleges zijn. Deze groep van studenten zit thuis en biedt zich aan! Dus heb jij een tijdelijke vraag naar extra mensen? Of heb je een stageplaats beschikbaar? Stuur een bericht naar maartje@meettheyoungsters.nl | 06-36428851 of jos@meettheyoungsters.nl | 06-51524766

  Een actie vanuit het project www.meettheyoungsters.nl. Meet the Youngster laat jongeren, studenten en young professionals (vmbo, mbo, hbo en wo) zien welke mooie bedrijven en carrièrekansen er in de regio zijn. Meer dan 7000 studenten en 350 bedrijven zijn al aangesloten!

 • 50% korting op begeleidingskosten strategie
  Op zoek naar korte termijn oplossingen voor de uitdagingen vanwege Corona? Zonder het lange termijn perspectief uit het oog te verliezen? Check hier de vlog van Jean-Paul Urlings van Business Roadmaps.

 • Business Roadmaps helpt ondernemers bij het ontwikkelen van een strategie op een paar A4. Schematisch weergegeven, zodat je snel de impact van keuzes kunt inschatten. Nu met online platform en videocommunicatie. En met korting of een betalingsregeling. Meteen beginnen? Bel of mail Jean Paul Urlings op 06 82009974 of jpu@bizzdom.biz

 • Nog Corona communicatiemiddelen nodig?
  Ondernemer Brand Care – oud deelnemer aan Business Roadmaps - levert snel en zonder winstoogmerk! Kijk op www.afstandhouden.nu .

Coronaposter.png

 

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu