Dé ondernemende regio

Keyport is een regio waar het goed ondernemen is,
én Keyport is een organisatie die ondernemers beter laat ondernemen.

Keyport bestaat voor 90% uit flexibele en slimme MKB bedrijven. Hier wonen en werken ondernemers die van aanpakken, doorpakken en samenwerken houden. Samen met vele handige handjes en slimme koppen zorgen zij voor een gezonde en bloeiende regio. De centrale ligging, de prettige woonomgeving en de bourgondische mentaliteit zijn al reden genoeg om hier met je bedrijf aan de slag te gaan. Heb je hierbij vragen over innovatie, duurzaamheid, personeel of ondernemerschap of zoek je een mooie carrière?

Keyport helpt jou verder!

Beeldschermfabrikanten wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Admesy

Admesy is in 2006 opgericht door voormalige Philips-ingenieurs. Aanvankelijk actief in het maken van displaytestoplossingen. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met spectroradiometers, colorimeters, lichtmeters en 2D-beeldapparatuur. Nieuwer, sneller en nauwkeuriger dan alle test- en meetoplossingen ter wereld en gemaakt in de Keyportregio!

Philips Hue & Google kiezen Keyport, kiezen Kabisa

Kabisa is een maatwerksoftware bedrijf dat 15 jaar geleden is opgericht in de Keyportregio door twee developers die geloofden in het Agile gedachtegoed. Nu, 15 jaar later, werkt het bedrijf met 80 “Kabisanen” aan projecten voor o.a. Philips Hue, Google & ASML. Kabisa mag steeds meer grote klanten verwelkomen en de samenwerkingen met bestaande klanten worden geïntensiveerd.

Attractieparken wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Vekoma

Vekoma Rides is een van de meest toonaangevende en innoverende achtbaanfabrikanten ter wereld. Bij Vekoma ligt de focus op ontwikkeling, productie en installatie van achtbanen en speciale attracties voor thema- en attractieparken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vlodrop en is met 300 werknemers een belangrijke werkgever in de Keyportregio.

Meer succesverhalen uit de regio?

Ontdek ze hier!

Keyport in cijfers

Aantal bedrijfs-
vestigingen

23.000

Logistieke
Hotspot

10e plek

Maasplassen
Watersport gebied

3.000 ha.

Aantal banen in
de Keyport regio

118.000