Skip to main content

Keyport zet grote stappen in de wereld van grenzeloze innovatie door een partnership aan te gaan met Open Brains! Dit betekent dat onze partners nu toegang hebben tot een dynamische innovatiecommunity en een podium om hun innovatieve concepten te laten zien. Maar Open Brains is meer dan alleen een lanceerplatform voor Innovators; het is een levendige ontmoetingsplaats. Dit is de plek waar innovators en experts elkaar inspireren en versterken.

Dit partnerschap opent de deur naar een wereld vol voordelen:

  • Toegang tot een bloeiende innovatiecommunity
  • Het versnellen van de innovatie voor de Keyportpartners
  • Het oplossen van vraagstukken op het gebied van innovatie
  • Het verkrijgen van exposure voor Keyport
  • Het samen creëren met andere partners
  • Toegang tot expertise in diverse vakgebieden
  • Het ontwikkelen van zakelijke kansen
  • Het mogelijk maken van kruisbestuiving met andere netwerken

Samen bouwen we aan een inspirerend ecosysteem waar ideeën gedijen. De synergie tussen Keyport en Open Brains zorgt voor een vruchtbare voedingsbodem voor groei en ontwikkeling.

Over Open Brains – Your Weekly Shot of Innovation
Open Brains gelooft in de kracht van samenwerking en kennisdeling om innovatieve ideeën naar nieuwe hoogten te tillen. Open Brains organiseert twee keer per maand een innovatie- en brainstormsessies, waar professionals, bedrijven en startups – onze Innovators – de kans krijgen om hun innovatieve ideeën te presenteren aan Experts in een bruisende community. Het doel van elke sessie is om waardevolle input te verzamelen voor het ontwikkelen en valideren van het businessmodel, en om nieuwe commerciële en inhoudelijke contacten op te doen die kunnen bijdragen aan het opschalen van hun innovaties. Na afloop van elke sessie is de Innovator gegarandeerd 50 ideeën rijker.

Daarnaast heeft een ondernemer ook de mogelijkheid om tijdens een sessie als expert mee te doen. Dus met ‘pitchers’ en andere experts te klankborden en tips en ideeën aan te reiken.
De data en locatie van de Keyport-Open Brains sessies worden binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer info over Open Brains kijk alvast eens op: https://www.openbrains.nl
Of neem contact op met ton.hagelstein@keyport.nl