Skip to main content

Op 21 april jl. ontving DHL Supply Chain Benelux in Beringe meer dan 30 gasten van FieldLab Robotics. Onder hen vertegenwoordigers van grote en ook kleinere bedrijven in de regio. De een op zoek naar robotiserings oplossingen, de ander aanbieder daarvan. General manager Dennis Gommans van DHL Beringe vertelde over de do’s & don’ts van robotisering en digitalisering van diverse logistieke processen. En over de uitdagingen waar DHL nog voor staat.

Veel is mogelijk, maar veel ook nog niet. Flexibiliteit is een van de technische hick up’s, de business case is een andere, doorslaggevende factor om rekening mee te houden!

Communitybuilding, sluit je aan!
FieldLab Robotics nodigt je van harte uit om ook jouw kennis en ervaring op het gebied van robotisering, digitalisering en automatisering te delen met andere bedrijven en professionals. FieldLab Robotics is de verbindende schakel. “We kunnen met onze partners een bezoek brengen aan jouw bedrijf, je kunt zelf invulling geven aan één van onze inspiratorials of jouw eigen robotiseringsoplossing in ons FieldLab demonstreren. Bel of mail ons, dan maken we er werk van!

Challenge voor het onderwijs
Om de awareness rondom Robotica te vergroten, organiseerde ROER College Schöndeln een prachtig initiatief. Zij laten kinderen tijdens een Summo Robo Challenge kennis maken met programmeren, ontwerpen en bouwen. Dit voorjaar krijgen ook andere scholen in de regio een oproep om mee te doen.

Hoe leuk dat is, dat zie je hier (LinkedIn bericht)