Skip to main content

”Wie er op 2 november niet bij was, die heeft echt iets gemist!” Beleidsadviseur Bas Schinck van de gemeente Leudal is enthousiast. “Ik vond de Keyport Inspiratietour naar de Brightlands Campus Smart Services erg geslaagd en zou ondernemers willen adviseren om op 7 december naar de open dag te gaan.“

7 dec • Open dag Brightlands Smart Services Campus

“Je krijgt een inkijkje in de ontwikkelingen van Data Science en AI. En wat het kan betekenen, ook voor je organisatie. Neem bijvoorbeeld de afhandeling van een verhuisdossier, dat kan met behulp van datatechnologie van 6 weken naar 6 uur. Indrukwekkend!”

En zo waren er nog een aantal spraakmakende praktijkvoorbeelden. Over de vlaaienvoorspeller, het verbeteren van de klanttevredenheid van je call center of een over de ontwikkeling van diagnostiek en besluitvorming in de gezondheidszorg. “Goed om te weten wat er allemaal al kan en wat er in ontwikkeling is. Zeker ook voor ons als gemeente, omdat wij onze ondernemers graag vooruit willen helpen. Het zijn immers de MKB bedrijven die ervoor zorgen dat onze gemeente economisch vitaal blijft, en die opgave wordt steeds complexer. De uitdagingen waar zij mee te maken hebben, zoals bijvoorbeeld digitalisering, die gaan onze gemeentegrenzen te boven. Dan moet je samenwerken met andere partners en daarvoor schakelen wij met Keyport. Zij weten de verbinding te leggen, zodat wij die partijen leren kennen die onze ondernemers weer vooruit kunnen helpen.”

Samenwerken met Brightlands Campus Smart Services?
En je vraagstuk voorleggen aan studenten van de Digitale Werkplaats? Neem contact op met Maartje Kessels.

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Maartje Kessels

Business Developer Educatie