Skip to main content

Op donderdag 2 februari 2023 is het dan eindelijk zover! Dan zal de finale plaatsvinden van de European Future Tech Challenge. De afgelopen maanden zijn er diverse onderwijsinstellingen (HAVO/VWO, MBO, HBO en WO) in heel Limburg bezocht. Tijdens het bezoek aan deze onderwijsinstellingen zijn de leerlingen en studenten door middel van een kick off in contact gekomen met de European Future Tech Challenge. De leerlingen en studenten hebben voor diverse business cases innovatie future tech innovatie bedacht.

Uit alle innovaties zijn 10 teams geselecteerd voor het volgen van 3 workshops. Deze 10 teams zullen hun innovatie presenteren tijdens de Freaky Final 3.0 van de European Future Tech Challenge.

Neem plek in het publiek
Applaudisseer jij voor alle geselecteerde teams en uiteindelijk de winnaars? Neem dan plaats in het publiek! Na de finale is er nog een mogelijkheid onder het genot van een drankje om in contact te komen met de finalisten, docenten en andere aanwezige organisaties.

Het is mogelijk om een collega mee te nemen. Mocht een van jouw collega’s interesse hebben om de finale bij te wonen, zou je hem of haar dan willen vragen om zich in te schrijven via de volgende link. Wij zullen ervoor zorgen dat er naamkaartjes voor jullie klaarliggen.

Online
De finale is ook online bij te wonen. Deze wordt namelijk uitgezonden via onze website: https://www.europeanfuturetechchallenge.nl/. Mochten er collega’s online willen kijken, ook dan zouden wij het fijn vinden als hij/zij zich inschrijft.

Locatie + parkeren
De locatie van de finale is:
Roer College
Heinsbergerweg 184,
6045 CK Roermond

Parkeren en openbaar vervoer:
Het is mogelijk om op de parkeerplaats van het Roer College te parkeren. Uiteraard is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf station Roermond kun je met de bus richting de locatie komen.

Programma finale

Hieronder vind je het programma van de finale.

  • 15:00 tot 15:20 – Inloop finalisten en genodigden
  • 15:30 tot 15:45 – Welkomstwoord
  • 15:45 tot 16:00 – Pitches thema Linssen Yachts
  • 16:00 tot 16:15 – Pitches thema Laurentius Ziekenhuis
  • 16:15 tot 16:30 – Pitches thema Business Innovation Team Limburg
  • 16:30 tot 16:45 – Juryberaad
  • 16:45 tot 17:00 – Prijsuitreiking
  • 17:00 tot 18:00 – Drinks & bites

Mocht je verder nog vragen hebben over de European Future Tech Challenge of over de finale, neem dan gerust contact met mij op. Dit mag per mail maar uiteraard ook telefonisch via 06 839 899 26.

We zien jou (en jouw collega’s) graag bij de finale. Tot dan!