Skip to main content

Op donderdag 21 april organiseert FieldLab Robotics een bedrijfsbezoek aan de DHL Supply Chain BeNeLux in Beringe. Directeur FieldLab Robotics Saskia van de Laak: “Het bezoek staat in het teken van de uitdagingen op het gebied van robotisering in de logistiek. Want hoewel robotisering in de logistiek voor de hand ligt is, zijn er nog veel uitdagingen. Ook voor DHL.”

DHL Supply Chain, onderdeel van de DPDHL Group, is met een omzet van EUR 56,6 miljard, ’s werelds leidende logistieke dienstverlener. Van der Laak: “Koploper in de logistiek en tóch is bij deze wereldspeler slechts een beperkt gedeelte van het proces gerobotiseerd. Hoe zit dat?”

 DHL en robotisering?
Op 21 april deelt Dennis Gommans, general manager, de ervaringen die hij de afgelopen jaren heeft opgegaan. “De do’s ánd don’ts komen aan de orde in zijn presentatie. En natuurlijk brengen we ook een bezoek aan het ca. 20 voetbalvelden grote warehouse om alles in de praktijk te zien.”

Het bedrijfsbezoek vindt plaats op donderdagochtend 21 april 2022. We starten om 10.00 uur en na het formele gedeelte is er een broodjes lunch met volop gelegenheid om met elkaar kennis en informatie uit te wisselen en te netwerken. Deelname is gratis voor partners van FieldLab Robotics. Ook andere bedrijven zijn welkom.

Meer info en aanmelden kan hier

Kun je er die donderdag niet bij zijn? Bekijk ook onze andere activiteiten en de kansen die onze community voor jouw bedrijf of organisatie kan bieden.