Skip to main content

Kies Keyport, voor alle MKB bedrijven uit de regio

“Omdat het van groot belang is, om nú anti-cyclisch te investeren, de brug te slaan, jongeren en MKB bedrijven te ondersteunen, zodat MKB bedrijven optimaal kunnen doorpakken in het post corona tijdperk. Inzetten op het laten zien van de mooie carrièrekansen bij de Keyport bedrijven en dit te intensiveren, zodat voldoende jongeren de weg naar de mooie Keyport bedrijven blijven vinden en de Keyport regio voldoende talent aan zich kan blijven binden.”

Kies Keyport bouwt verder op het succesvolle online platform Meettheyoungsters. Met serious gaming en events zoals Tour de Keyport – studenten bezoeken bedrijven – en Keyport College Tour – spraakmakende ondernemers voor een volle collegezaal. Allemaal met als doel om studenten, jong talent en MKB bedrijven in de Keyport regio tijdig bij elkaar te brengen. En in te spelen op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Keyport adviseurs Renske Cox en Loes Borger gaan MKB ondernemers benaderen voor deelname.

Nu al meer weten?
Meld je bij jos@meettheyoungsters.nl


Nieuw: European Future Tech Challenge!

Na een aantal succesvolle edities zal de Dutch IoT Challenge komend jaar onder een nieuwe naam doorgaan: de European Future Tech Challenge!

Tijdens de EFTC gaan we bedrijven in de Keyport regio inspireren en activeren in het achterhalen van de kansen die toekomstige technologieën met zich meebrengen. Om ze vervolgens te vertalen naar concrete business cases. Denk hierbij aan ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things (IoT), Big Data, Blockchain, Robotica, Artificial Intelligence en Artificial/Augmented Reality.

Door middel van gastcolleges, workshops en een interactief online platform brengt de EFTC jongeren van het middelbaar en hoger onderwijs samen met organisaties om na te denken over future tech-uitdagingen die in de Keyport regio spelen. Middels hun creativiteit en het ‘out-of-the-box’ denken, kan deze ‘digital native’ generatie met creatieve oplossingen komen voor de future tech uitdagingen van de deelnemende organisaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan contact op via thomas.ariaans@europeanfuturetechchallenge.nl