Skip to main content

2021. Een fris, nieuw jaar. Wat ons betreft het jaar waarin we de lessons learned van 2020 gaan benutten. 2020 was voor de meeste ondernemers ronduit turbulent. Net een rollercoaster die alle kanten op ging. Soms met booming business.

Veel vaker met plannen on hold, events gecancelled of zelfs met de deur op slot. Wat altijd doorging, en wat in 2020 een enorme vlucht nam was: online! Online verkopen, online ontmoeten en online (samen)werken. En dat blijft! Onze tip voor 2021 is dan ook: verder digitaliseren. Daar liggen nog volop kansen.

Ambassadeur Gé Moonen: “Veel mkb’ers realiseren zich niet dat ze nu al bezig moeten zijn met digitalisering, robotisering en circulair ondernemen. Met behulp van de MKB deal kunnen we ondernemers beter bereiken en noodzakelijke stappen zetten.”

Voorsprong verzilveren
Keyport heeft met het RIC (Retail Innovation Center), E-fulfilment Hub, Dutch IoT challenge en Field Lab Robotics al de nodige voorsprong genomen. De MKB deal geeft ons de kans om het proces van digitaliseren en robotiseren voor ondernemers verder te versnellen.

Keyport investeert in digitalisering MKB
Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van digitalisering als nieuw verdienmodel. Een ‘must’ voor de toekomst! Vandaar dat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat investeert in de Keyport-regio om het MKB in deze ontwikkeling te ondersteunen. Als extra impuls voor ondernemers uit Midden-Limburg en Cranendonck om sneller en sterker uit de crisis te komen.

De uitvoering van deze zogeheten MKB Deal ligt bij netwerkorganisatie Keyport. Er zijn al diverse concrete tools, projecten en samenwerkingsverbanden ontwikkeld. Elke ondernemer in de Keyport-regio kan aansluiten en meedoen.

Wil jij meer informatie?

Keyport adviseurs Loes Borger en Renske Cox helpen je verder.
Maak hieronder een afspraak.

Renske Cox – Business Developer Keyport
• arbeidsmarkt • opleiden, bijscholen of omscholen • duurzaamheid
M. 06-57587920
Afspraak met Renske

 

Loes Borger – Business Developer Keyport
• innovatie • ondernemerschap • subsidiekansen • bedrijfsstrategie
M. 06-20519003
Afspraak met Loes

 

MKB Deal nog eens nalezen?
Bekijk hier het online magazine MKB Deal