Skip to main content

Voor een succesvolle toekomst van een bedrijf is het belangrijk te kijken naar duurzaamheid. Keyport helpt de ondernemer daarmee en deelt kennis en kunde om de overgang naar een circulaire economie aan te pakken. Keyport werkt daarin samen met zeven  triple helix regio’s en de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg in het Economisch Netwerk Zuid-Nederland (ENZuid) dat zich onder andere richt op het stimuleren van de transitie naar een duurzame en circulaire bouw voor en vanuit Zuid-Nederland in het programma Circulair Bouwend.

Op 18 april vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur wordt vanuit dir programma Circulair Bouwend een interactieve werksessie  georganiseerd met onder meer regio’s, clusters, bedrijven, kennisinstellingen, lokale en landelijke overheden en investeerders. Doel van de werksessie is om circulaire initiatieven voor de bouwsector te verbinden en op te schalen in Zuid-Nederland.

Tot 2030 worden binnen de acht zuidelijke woondeals 175.000 woningen gebouwd. Door samen te werken kunnen deze woningen zo circulair mogelijk worden gerealiseerd.

Na een korte introductie van het programma worden er vijf verdiepende werksessies gehouden. De deelnemers kunnen van te voren een keuze maken voor één van deze verdiepende werksessies:

  • Korte ketens biobased bouwmaterialen
  • Nieuwe business- en financieringsmodellen
  • Bouwprojecten: flexibele huisvesting, gebiedstransformatie, industrialisatie bouw
  • Installaties Grondstoffen en materialhubs met ook aandacht voor de Human Capital agenda.
  • Verkenning programmalijn installaties

Tijd en locatie:
18 april van 13.30-17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Eigentijdserf, Spreeuwelsedijk 9, Westelbeers

Kijk voor meer informatie op: https://circulairbouwend.nl/ en meld je snel aan voor deze interactieve werksessie.