Skip to main content

Op donderdag 15 april organiseert Keyport een gratis online Webinar:
Hoe maak ik duurzaam ondernemen concreet voor mijn bedrijf?

  • 15 april van 13.00 – 14.30 uur met Leen Zevenbergen
  • Praktisch en leuk!
  • Maak kans op een gratis boek “Dominee van de Duurzaamheid”. Meld je vandaag nog aan!
Informatie & inschrijven

Business developer Renske Cox vertelt: “Ik spreek veel ondernemers die wel aan de slag willen met duurzaamheid maar worstelen met de vraag: hoe maak ik het nu concreet voor mijn bedrijf? Duurzaamheid is immers een breed begrip. En er is geen duidelijke goed en fout. Denk je aan nieuwe verdienmodellen voor de keten of kijk je eerst naar eigen afvalstromen en het hergebruiken ervan? Ga je met collega-ondernemers op het industrieterrein aan de slag met de energietransitie? Of begin je met je belangrijkste kapitaal – je medewerkers – en denk je allereerst aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit?”


Archieffoto: Renske Cox bij Rijvers in Weert

Hoe dan ook: Zet vandaag die eerste stap en:

15 april: Interactief Webinar met Leen Zevenbergen (Duurzaam Ondernemen)

Leen heeft de gave om duurzaamheid toegankelijk en leuk te maken voor een breed publiek. Met zijn eerste boek “En nu laat ik mijn baard staan”, Managementboek van het Jaar, bereikte hij in binnen- en buitenland meer dan 100.000 lezers.

Leen Zevenbergen is als serie-ondernemer met de oprichting van circa twintig bedrijven al meer dan dertig jaar bezig met duurzaamheid. Als oprichter van Bolesian, in 1985 het eerste artificial intelligence bedrijf in Nederland, ligt zijn ervaring voornamelijk op het gebied van vernieuwende duurzame technologie op gebieden als voedsel, energie, recycling en kunstmatige intelligentie.

Meld je aan voor 9 april 2021 en ontvang GRATIS het nieuwste boek van Leen Zevenbergen, genaamd ‘Dominee van de Duurzaamheid’
. Enkel de eerste 100 aanmeldingen ontvangen dit boek dus wees er snel bij! (OP=OP). NIET verkrijgbaar in de boekhandel tot mei 2021.

Dit boek heeft als ambitie om duurzaamheid normaal te maken, minder elitair en zelfs leuk. In 25 makkelijk leesbare en inspirerende hoofdstukken neemt Leen Zevenbergen je mee in een wereld die de hemel op aarde kan zijn, mits we met elkaar een aantal stappen maken naar verbetering. Stappen die niet moeilijk zijn, maar wel urgent. Lees elke avond een hoofdstuk, val vrolijk in slaap en ontdek hoe makkelijk het is om jouw bijdrage aan duurzaamheid te leveren.