Skip to main content

Wanneer: 21 oktober 2021 | 12.00 uur

De wereld verandert in hoog tempo. We staan voor grote maatschappelijke opgaven: de totstandkoming van een samenleving die slimmer, duurzamer en gezonder is. In een context van milieudruk op onze aarde, de toenemende schaarste van grondstoffen en een groeiende invloed van technologie.

Wat betekent dit voor jou als ondernemer?

  • Hoe ga je om met stijgende grondprijzen, strengere wet- en regelgeving en met klanten die duurzaamheidseisen hebben. Hoe pas je dit toe in jouw bedrijfsvoering en wat moet je daarvoor veranderen in je bedrijf?
  • Hoe combineer je jouw bijdrage aan een duurzame samenleving met economisch rendement?

Daar gaan klimaatdeskundige Helga van Leur en diverse ondernemers op 21 oktober over in gesprek. Helga van Leur neemt je vanuit de actuele situatie rondom klimaatverandering mee in de kansen voor duurzaamheid en de impact van ons gedrag. Daarnaast delen ondernemers eigen praktijkervaringen en is er ruimte om jouw vragen, uitdagingen en dilemma’s in te brengen in een ronde tafel gesprek. Aansluitend vertellen we je hoe jij als ondernemer kunt deelnemen aan de CIRCO Track van LIOF en Rabobank: een impactvolle schakel en stimulans op weg naar circulair ondernemen!

Wil je dit event live bijwonen?

Het event wordt live uitgezonden vanuit het MECC waar op dat moment de Euregionale beurs Limburg Leads plaatsvindt. Voor een beperkte groep ondernemers is het mogelijk de opnamen live bij te wonen. Na de opnamen bieden we je dan een lunch aan op de beursvloer en is er gelegenheid om de beurs te bezoeken. Wil je dat; geef dat dan aan bij je aanmelding.

info & inschrijven