Skip to main content

Het is weer mogelijk om jezelf of iemand anders in te schrijven voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20.

Ben of ken je iemand die volop bezig is met circulaire innovatie en een plekje in de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 verdient? Schrijf je innovatie vóór 31 januari 2024 in via LimburgseCirculaireInnovatieTop20.nl of tip ons over een innovatie door een mail te sturen naar demandt@lwv.nl.

Finale & prijzen
In Limburg gaat op 13 maart de finale plaatsvinden bij de Brightlands Chemelot Campus. De 20 kandidaten presenteren zichzelf en hun innovatie via een video. De jury nomineert uit deze 20 genomineerden een top zes. Deze zes finalisten presenteren zich live tijdens het event op 13 maart 2024. Bekijk hier het programma van 13 maart.

Uit de zes finalisten zal de jury 1 winnaar benoemen uit elk van de 3 categorieën: Circulaire Change maker, Circulaire Start-up of de Circulaire Community. Een circulaire innovatie zal uitgeroepen worden tot Limburgse winnaar en ontvangt een prijs van € 3.000. De winnaar van iedere categorie dingt mee naar de landelijke prijs. De prijs voor de Circulaire Changemaker is € 20.000, voor de Circulaire Start-up € 7.500, en voor de Circulaire community € 5.000.

Ga voor meer informatie naar LimburgseCirculaireInnovatieTop20.nl