Skip to main content

17 oktober bij Different Doors: maak je eigen stappenplan

Je bent van harte welkom om 14.00 uur bij Different Doors in Budel. Ondernemer Sil Kuppens ontvangt je graag: “We hebben een primeur. Dit is het eerste pand dat voldoet aan alle eisen van 2050. Met 55% CO 2 besparing. En met energierekening die geld oplevert in plaats van geld kost.”
(Download hier de uitnodiging als pdf.)

Klik op de onderstaande button om naar de inschrijfpagina te gaan.

Info programma & aanmelden

Ook workshopbegeleider Mirjam van Laarhoven is er klaar voor. “Het is de perfecte locatie om  andere ondernemers te inspireren om ook met duurzaamheid aan de slag te gaan. We maken het zo simpel mogelijk en gaan samen aan de slag. Aan het eind van de middag is jouw stappenplan klaar.”

Aan de slag met duurzaamheid
Op 17 oktober maak je een eigen plan dat past bij jouw organisatie en bij wat jij belangrijk vindt. Mirjam vervolgt: “Duurzaamheid is namelijk veel meer dan plastic soep en zonnepanelen. Het is vooral een kwestie van gewoon beginnen en je gezond boeren verstand gebruiken. Dat kan ook met afvalscheiding of elektrisch rijden, het is maar net wat voor jouw bedrijf haalbaar en kansrijk is.

Samen met je medewerkers!
Als je eerst het laaghangend fruit plukt, dan boek je snel resultaat en krijg je anderen ook enthousiast. Daar gaan we het die middag over hebben. En over hoe je je medewerkers betrekt. Dat kan met het inrichten van een ambassadeursteam of tijdens collectieve inspiratie- en activatiesessie. Want dat is onze visie; een duurzame verandering creëer je van binnenuit, samen met je mensen!”

Bekijk hier het hele programma en meld je aan.