Voor ondernemers is Keyport een van de topregio’s in Nederland. De groei ligt hier al jaren ver boven het landelijk gemiddelde.

Hoe dat kan? Om te beginnen is de netwerkeconomie in Keyport buitengewoon sterk ontwikkeld. Naast het bedrijfsleven zijn ook het onderwijs en de overheid perfect op elkaar aangesloten. Dát is de grote kracht van Keyport: iedereen onderneemt mee.

Als alles erop gericht is om ondernemerschap te stimuleren, sta je er nooit alleen voor. Wat je volgende uitdaging ook is, in Midden-Limburg en Cranendonck krijg je het voor elkaar. Om nieuwe initiatieven direct op te pakken zijn er voor ondernemers en instanties drie business developers rechtstreeks beschikbaar. Zij weten de weg binnen bedrijven, gemeenten en onderwijsinstellingen en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Met resultaat.

Samen ondernemen? Neem contact op.

Is jouw idee een Keyport project?

Ben je ondernemer of instantie in Keyport en heb je een project dat wel een vliegende start of extra boost kan gebruiken? Neem contact op, pitch je idee en misschien krijg jij binnenkort gerichte ondersteuning of een financiële bijdrage.

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Business developers Loes en Renske gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Zij weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Renske Cox

Jouw adviseur voor:

Loes Borger

Jouw adviseur voor: