Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Uitnodiging voor een circulariteitsworkshop: de tijdmachine | Datum volgt!

1 september - 30 september

Beste ondernemers en geïnteresseerden, 5 april is uitgesteld! Een nieuwe datum volgt binnenkort!
Wat betekent circulariteit voor jouw bedrijf? Keyport neemt je samen met de partners van Circulaire Economie Limburg (CEL) mee in de boeiende wereld van kansen en uitdagingen die circulariteit met zich meebrengt. Wij nodigen jou van harte uit voor een interactieve workshop waarin we samen de diepte ingaan en nadenken over een circulaire toekomst.

Durf jezelf de vraag te stellen: ‘Wil ik naast succesvol zijn, een positieve impact hebben op de wereld om me heen?’ Als het antwoord ‘ja’ is, dan zijn wij hier om jouw onderneming te begeleiden naar duurzame groei. Circulariteit en energietransitie vormen de bouwstenen van jouw toekomstige succesverhaal.

Workshop “De Tijdmachine”
De workshop “De Tijdmachine” neemt je mee op reis naar de toekomst van circulair ondernemen, waar actuele vraagstukken voor de toekomst centraal staan. In 2 uur tijd ervaar je wat er in de toekomst op je afkomt. Samen beantwoorden we vragen als:

 • Wat kun je nu doen als grondstoffen over 10 jaar 5x zo duur zijn als nu?
 • Wat kun je nu doen als strengere milieunormen je op hoge kosten jagen?
 • Wat kun je nu doen als klanten over 10 jaar kritischer zijn als je niet verantwoord produceert?

Het Resultaat
Deze workshop geeft je praktische handvatten om goed voorbereid de toekomst in te gaan. Na afloop heb je ervaren wat circulaire bedrijfsprincipes en oplossingen zijn, en zit je boordevol inspiratie over wat je nu kunt doen. Daarnaast biedt de workshop de gelegenheid om te netwerken.

Datum: nog nader te bepalen.
Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Locatie: Oolderhof | Broekstraat 35 | 6049 CJ Herten

Gepubliceerd over De Tijdmachine
Klaske Kruk, oprichter van Circularities, neemt ons mee op een tijdreis tijdens haar workshop ‘De Tijdmachine’. Als ‘Circular Hero 2021’ deelt ze haar expertise om overheden en bedrijven te helpen circulaire principes in de praktijk te brengen. Dit evenement is een uitgelezen kans voor ondernemers die stappen in circulariteit willen zetten, maar niet weten hoe.

 

 

Inschrijven
Schrijf je alvast in bij interesse. De exacte datum wordt nog vastgesteld.

  Aanhef*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie/Bedrijf*

  E-mail*

  Heb je een vraag over duurzaamheid? Stel deze alvast hier.

  Inschrijven voor Keyport nieuwsbrief?
  JaNee


  Over Cel
  Circulaire Economie Limburg (CEL) is een initiatief van: Provincie Limburg, LWV, Zuyd Hogeschool, LIOF, LLTB, Crossroads, ESZL en Keyport. Binnen Circulaire Economie Limburg (CEL) hebben deze acht organisaties hun krachten gebundeld om het mkb te ondersteunen om beter én bewuster te ondernemen. Keyport is penvoerder van dit provincie brede project.

  Gegevens

  Begin:
  1 september
  Einde:
  30 september
  Evenement Categorie: