Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Manufacturing Day

15 mei 2023 | 12:00 - 17:00

Ontdek wat er allemaal denkbaar is door de mogelijkheden van Industrie 4.0 tijdens de Smart Manufacturing Day op de Brightlands campus in Heerlen.

Tegenwoordig zijn veel producten en processen uitgerust met sensoren die onderling verbonden zijn en informatie delen. Machines kunnen zelfstandig processen optimaliseren en zichzelf repareren voordat ze dreigen uit te vallen. En robots werken steeds meer samen met mensen. De toegevoegde waarde? Fabrikanten worden steeds efficiënter, flexibeler, zien een verbeterde productieoutput en ontdekken nieuwe businesskansen.

Om optimaal gebruik te maken van deze digitale oplossingen, moeten bedrijven in de maakindustrie zich aanpassen en een digitale mentaliteit implementeren. Daarom organiseert Brightlands Smart Services Campus samen met Brightlands Chemelot Campus, VDL Nedcar, Universiteit van Maastricht, European Digital Inovation Hub Zuid-Nederland en het LIOF de Smart Manufacturing Day. Tijdens deze dag laten we zien hoe digitalisering een rol speelt in de huidige industriële transities. Daarnaast inspireren we onze bezoekers met concrete digitale oplossingen zoals Digital Twin, Hybrid Intelligence en Predictive Maintenance.

Naast het dagprogramma demonstreren toonaangevende experts uit de industrie, startups en kennisinstituten hightech oplossingen op het DEMO-plein. Ontdek het DEMO-plein hier.

Meer info & inschrijven: https://www.brightlands.com/brightlands-smart-services-campus/event/smart-manufacturing-day

Gegevens

Datum:
15 mei 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Brightlands Smart Services Campus