Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Smart Manufacturing Day

24 juni | 12:00 - 17:30

Ontdek de kracht van digitalisering in de proces- en maakindustrie.

Van het optimaliseren van productieprocessen tot het creëren van gepersonaliseerde producten, digitalisering heeft een revolutie teweeggebracht die de grenzen verlegt van wat mogelijk is. Daarbij is het essentieel voor bedrijven om zich aan te passen aan deze veranderingen en een digitale mentaliteit te omarmen. Dit omvat het investeren in talentontwikkeling, het implementeren van geavanceerde technologische oplossingen en het omarmen van een cultuur van voortdurende verbetering en innovatie.

Daarom organiseert Brightlands Smart Services Campus samen met Brightlands Chemelot Campus, LIOF en Maastricht University – Department of Advanced Computing Sciences, ondersteund door de European Digital Innovation Hub Zuid-Nederland/Klikopmorgen de Smart Manufacturing Day.

Tijdens deze dag zullen we de impact van geavanceerde digitale technologieën verkennen aan de hand van sprekende voorbeelden uit de proces- en maakindustrie. Naast het dagprogramma demonstreren toonaangevende experts uit de industrie, startups en kennisinstituten hightech oplossingen op het DEMO-plein.

Bekijk hier het programma (website brightlands.com)

Info & inschrijven

Gegevens

Datum:
24 juni
Tijd:
12:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Brightlands Smart Services Campus – Heerlen
Smedestraat 2
Heerlen, 6411 CR
+ Google Maps