Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen naar een circulaire agro sector

3 februari 2021 | 17:00 - 19:00

De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe circulariteit een boost kan krijgen in de agro sector. Waar liggen kansen? En hoe kunnen we deze samen realiseren?

Daarbij is er een nieuw beleid op komst kijkend naar mest. Naar verwachting zal dit eind oktober, begin november geïntroduceerd worden. Deze middag willen we tevens sparren over wat dit betekent voor de sector en hoe daar, met circulariteit als streven, op ingespeeld kan worden vanuit de regio.

Middels een CIRCO workshop wordt dit denkproces begeleid. Er is veel ruimte om inzichten te delen en (keten-) samenwerkingen te vormen of versterken. Samen verkennen we kansen en zetten we een concrete eerste stap in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en businessmodellen.

Het programma
17.00 uur: Kennismaking met een broodje
17.30 uur: CIRCO workshop
19.00 uur: Afsluiting met een kop koffie

Locatie
Ons Boeren Erf, Banendijk 5, Nederweert-Eind

Aanmelden
Wilt u graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst in Nederweert?
Stuur dan uw contactgegevens naar renske.cox@keyport2020.nl

Datum: 3 februari 2021.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door: Keyport2020, Economische Samenwerking Zuid Limburg (ESZL) en Business Innovatie Team Limburg.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?
Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Gegevens

Datum:
3 februari 2021
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Keyport
ESZL
Business Innovatie Team Limburg