Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Wat kan AI en Digitalisering voor jouw bedrijf betekenen?

2 februari | 07:45 - 10:00

Ontbijtsessie 2 februari

De toekomst is meer dan ooit onvoorspelbaar. Digitale ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op en bepalen steeds meer onze manier van leven én werken. Wat betekent dit voor jouw organisatie? Keyport, gemeente Weert en parkmanagement Weert nodigen jou uit voor een praktijkgerichte ontbijtsessie over de kansen en uitdagingen van Digitalisering en Artificial Intelligence (AI) voor jou onderneming.

De stroomversnelling van AI
Vooral de ontwikkelingen op het gebied van AI gaan de laatste jaren in een stroomversnelling. Op dit moment bereikt AI-technologie al nauwkeurigheden die hoger liggen dan die van menselijke prestaties. Bovendien ontwikkelen AI-gedreven start-ups zich sneller dan ooit tevoren, vergelijkbaar met de opkomst van giganten als Facebook, Netflix en Spotify. Daarom is het nu meer dan ooit van cruciaal belang voor bedrijven om kansrijke technologieën toe te passen in het eigen bedrijfsproces.

Enorme kansen maar ook bedreigingen
De opkomst van zo’n krachtige technologie als AI heeft onvermijdelijk invloed op het bedrijfsleven. Dit biedt enorme kansen, maar brengt ook bedreigingen met zich mee. De ontbijtsessie geeft praktijkgerichte informatie en laat mogelijkheden voor ondernemers zien.

Inspirerende sprekers
Deskundige gastsprekers nemen je mee in de wereld van mogelijkheden met AI en Digitalisering.


Roy Lenders
– E-commerce expert, online ondernemer en lector Supply Chain management. Oprichter van Digital Operating Models (eCommerce), Boosting Alpha (quant financial trading) en Genzai (deep tech investeringsbedrijf in kunstmatige intelligentie). Lenders maakt de vertaalslag naar logistiek en e-commerce in de praktijk, werkte jarenlang als (ICT)-consultant en begon later een aantal succesvolle webshops.Frank Aernout
– CEO van Nalantis, een taaltechnologiebedrijf die diepe taalanalyse, AI en digitalisering inzet om bedrijfsprocessen te automatiseren.Jos Meessen
– Platform Meet the Youngsters, actief op het gebied van arbeidsmarkt en de inzet van AI binnen het wervingsproces. Het platform maakt gebruik van de Nalantis techniek, waarbij op basis van AI een optimaal profiel van skills en interesses van een jongere wordt gerealiseerd.Patrick Raemaekers
– Docent Onderzoek en Ontwerpen, technasium, Roer College. Ontwikkelingen en kansen AI voor het onderwijs. Bevordering bedrijfsinnovatie door samenwerking met het onderwijs.


Inschrijven en meedoen!
Het ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar je als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Deelname is gratis. Helaas verhinderd? Afmelden kan door een mail te sturen naar bart.wachelder@keyport.nl

  Naam*

  Bedrijf*

  Email*

  Telefoon*

  Opmerkingen

  Mede mogelijk gemaakt door:

  Gegevens

  Datum:
  2 februari
  Tijd:
  07:45 - 10:00
  Evenement Categorie:

  Organisatoren

  Keyport
  Parkmanagement Weert
  Gemeente Weert