Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online top ENZuid: thema Groene chemie, nieuwe economie

24 februari 2021 | 16:00 - 17:00

Hierbij nodigen we u uit voor de tweede online top van Economisch Netwerk Zuid-Nederland (ENZuid) op 24 februari over het thema Groene chemie, nieuwe economie. Tijdens deze bijeenkomst zal Arnold Stokking, CEO van Brightsite en aanjager van ENZuid, toelichten dat de twee opgaven voor de proces–industrie –forse CO2-reductie en de verschuiving naar hernieuwbare grondstoffen – grote economische kansen biedt voor de maakindustrie, agro- en recyclingsector. Naast concrete oplossingsrichtingen voor het opschalen van innovaties worden projecten gepresenteerd die vlak voor een volgende investering staan. Samen met een coalitie van partners wordt de Actieagenda ‘Groene chemie, nieuwe economie’ gelanceerd voor Zuid-Nederland. Een agenda die van nationaal belang is.

We gaan hierover verder in gesprek met o.a. Diederik Samsom (Europese Commissie), Wouter Bos (Invest-NL), Frank Kuijpers (SABIC), Guustaaf Savenije (Topsector HTSM, VDL), Willem Sederel (Circulair Biobased Delta), Emmo Meijer (Topsector Chemie), Focco Vijselaar (EZK), Paul de Krom (TNO), ondernemers, gedeputeerden van de provincies en vertegenwoordigers van kennisinstellingen en Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen.

Datum en tijd van de livestream
Deze online top vindt live plaats op 24 februari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. Voor deelname kunt u dit tijdstip in uw agenda opnemen. We sturen u tijdig de aanmeldlink toe.

Klik hier om het tijdstip in uw agenda op te nemen

Bron: https://enzuid.nl

Bekijk hier de online-uitnodiging (ENZUID)


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?
Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Gegevens

Datum:
24 februari 2021
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

ENZUID
Site:
https://enzuid.nl