Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw: Euregiocampus

21 oktober 2021

21 oktober 1e matchmaking event student en bedrijvenFONTYS Venlo biedt hoogwaardige HBO opleidingen en levert daarmee studenten en afgestudeerden aan de bedrijven in Limburg. Samen met haar Duitse partner, Hochschule Niederrhein, werkt Fontys aan het project “de Euregiocampus”. Om jong talent nog beter te kunnen verbinden aan bedrijven in de regio.

  • Heb jij een bedrijfsvraagstuk en wil je kennis maken?

Doe mee aan de matchmaking op 21 oktober
De matchmaking is een 1:1 online gesprek tussen het bedrijf en een student. De vertegenwoordiger van het bedrijf vertelt over de organisatie, de werkzaamheden en de vragen waar men tegenaan loopt. De student geeft zijn/haar visie en informeert over de onderwerpen waar HBO studies zich momenteel op richten. Is er een match of een concrete stageplaats? Dan plan je een vervolg.

Voor wie?
Of het nu gaat om een ZZP-er of een organisatie met meer dan 1000 medewerkers, iedere ondernemer in de regio Limburg Noord en Midden is van harte welkom.

Euregiocampus, partner van Limburg Leads
De matchmaking gesprekken maken deel uit van Limburg Leads, 20 en 21 oktober. Tijdens deze  beurs organiseert de Euregiocampus ook een interessante paneldiscussie waar je als bedrijf van harte voor bent uitgenodigd. Evenals voor een bezoek aan de Euregiocampus stand.

Bedrijven die meedoen aan de matchmaking hebben de mogelijkheid om hun bedrijfsvideo te presenteren op de website van Limburg Leads. Ook handig als trigger voor studenten. Hulp nodig bij het maken van de video? De campus ondersteunt je graag.

NB:  Lukt het niet om op 21 oktober deel te nemen dan is er een volgend event op 2 december.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2021
Evenement Categorie:

Organisator

Euregio Campus
Site:
www.euregiocampus.eu