Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass “Duurzaam ondernemen in Limburg: Wat is het en waar begin ik?”

10 juni | 14:00 - 17:30

Vliegen termen als duurzaamheid, circulaire economie en de energietransitie jou ook steeds vaker om de oren? Het is soms lastig om overzicht te houden. Maar voor een succesvolle toekomst van een bedrijf is het wel belangrijk om te kijken naar duurzaamheid. Keyport helpt de ondernemer daarmee en deelt kennis en kunde om bedrijven te begeleiden naar een toekomstbestendige onderneming.

Samen met SOW Sustainability, gaan we aan de slag om ondernemers, bestuurders, managementleden en investeerders te begeleiden naar een duurzame toekomst, waar jouw organisatie écht impact maakt. Met de talloze initiatieven die klaarstaan, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste bij jouw organisatie past. Daarom hebben we de handen ineengeslagen om een overzicht te bieden van alle beschikbare opties en voor wie ze geschikt zijn. Zo hoef je als ondernemer of bestuurder niet langer alles zelf uit te zoeken, maar kun je simpelweg kijken wat het beste aansluit bij jouw organisatie.

Tijdens een inspirerende workshop delen ondernemers, bestuurders managementleden en investeerders kennis, ervaring, kansen en bedreigingen onderling door het spelen van een game. Kortom: Deze masterclass is dé gelegenheid om meer te leren over duurzaamheid, geïnspireerd te worden en te leren over mogelijke concrete stappen voor jouw richting een duurzame toekomst.

Voor wie is deze Masterclass “Duurzaam Ondernemen in Limburg: wat is het en waar begin ik?”
Deze masterclass is bedoeld voor MT-leden, directies, bestuurders of investeerders van MKB-organisaties (5-2000 medewerkers). Of je nu geen kennis hebt van duurzaamheid/duurzaam ondernemen, oriënterend bent of een expert bent, iedereen is welkom. Of je nu concreet op zoek bent naar de volgende stap om (verder) te verduurzamen of nog in de oriëntatiefase zit, we nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn.

 • Datum: 10 juni 2024
 • Tijd: 14:00 – 17:30 uur (incl. borrel, inloop vanaf 13:30 uur)
 • Locatie (in de Keyport regio): Wordt binnenkort bekendgemaakt

Inschrijven

  Aanhef*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie/Bedrijf*

  E-mail*

  Heb je een vraag over duurzaamheid? Stel deze alvast hier.

  Inschrijven voor Keyport nieuwsbrief?
  JaNee

  Gegevens

  Datum:
  10 juni
  Tijd:
  14:00 - 17:30
  Evenement Categorie:

  Organisatoren

  Keyport
  SOW Sustainability