Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Magical Mystery Tour 2023

21 september 2023 | 13:00 - 17:00

Na enkele maanden voorbereiding staan de puntjes weer op de bekende ‘i’… en organiseert Parkmanagement Weert op donderdag 21 september voor de negende keer, de beroemde ‘Parkmanagement Magical Mystery Tour’!

De Magical Mystery Tour is een interactief netwerkbezoek waarbij Weerter ondernemers een kijkje in de keuken krijgen bij diverse lokale ondernemingen.

Het programma begint om 13:00 uur met ontvangst bij Het Kwadrant aan de Thornstraat in Weert. Na het openingswoord worden de deelnemers verdeeld over verschillende bussen die een route langs drie Weerter bedrijven rijden. Op locatie bij deze bedrijven worden presentaties gehouden en rondleidingen gegeven.

Welke bedrijven bezocht worden, blijft geheel volgens traditie geheim tot het laatste moment. Maar het zijn stuk voor stuk bijzondere en interessante kennismakingen. Om 16:00 uur arriveren de bussen weer bij Het Kwadrant voor een gezamenlijke afsluiting met een heerlijk hapje en drankje, verzorgd door scholieren van Het Kwadrant.

Het event is alleen toegankelijk voor bij Parkmanagement Weert aangesloten ondernemers (leden) en aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen aan info@parkmanagement-weert.nl.

*max 2 personen per bedrijf/onderneming.

Gegevens

Datum:
21 september 2023
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie: