Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limburg Leads event

20 oktober 2021 - 21 oktober 2021

Limburg Leads heeft als doel ondernemers te verbinden ten behoeve van een succesvolle euregio. Persoonlijk contact en toevallige ontmoetingen zijn hierbij van groot belang. Van de honderden reacties uit ons behoefteonderzoek geeft 88% aan grote tot zeer grote behoefte te hebben om elkaar weer fysiek te ontmoeten. Uit gesprekken met partners, bezoekers en deelnemers blijkt ook dat de vraag naar een live netwerkevenement groot is, zodra het weer kan en mag. Daarom hebben wij besloten om Limburg Leads te verplaatsen naar 20 en 21 oktober 2021. Wanneer alles weer mogelijk is en de economie weer op volle toeren draait.

Op 20 en 21 oktober 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen.

Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Om voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en duurzame groei te stimuleren. Zodat jij als ondernemer de lead kunt pakken en succesvol kunt zijn.

We bouwen verder op het succes van Limburg Leads: het management+ niveau van de bezoekers in combinatie met een gedegen concept, grensoverschrijdend deelnemersveld én een sterk inhoudelijk programma. Twee dagen lang is Limburg Leads hét kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit.

  • Leer van de succesverhalen van topondernemers
  • Doe kennis op van experts
  • Ontmoet de meest dynamische start-ups
  • Limburg Leads neemt de lead en faciliteert. Maar jij als ondernemer zorgt voor het succes.

Meer weten over Limburg Leads 2021? Bezoek de website.

Bekijk ook: Euregiocampus – 21 oktober 1e matchmaking event student en bedrijven

Gegevens

Begin:
20 oktober 2021
Einde:
21 oktober 2021
Evenement Categorie:
Site:
www.limburgleads.com/nl/

Locatie

Mecc Maastricht

Organisator

Limburg Leads
Site:
www.limburgleads.com/nl