Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keyport zoekt innovators en experts voor Open Brains

27 juni | 08:00 - 14 november | 17:00

Samen met Open Brains organiseert Keyport innovatie- en brainstormsessies op een vijftal donderdagen: 27 juni, 22 augustus, 19 september, 17 oktober en 14 november. (De locaties van deze Keyport-Open Brains Sessies worden nog nader bepaald.)

Hiervoor zijn we op zoek naar Innovators en Experts:


De experts

De experts die we zoeken zijn ervaren professionals die beschikken over specifieke kennis, waardevolle netwerken en uitgebreide ervaring in diverse industrieën. Ze zijn toegewijd om de Innovators te ondersteunen bij het valideren van hun businessmodellen en om de nodige aanpassingen en optimalisaties voor te stellen, zodat een betere lancering mogelijk wordt gemaakt. Deelname geeft voor Experts de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om hun eigen netwerk te vergroten.

De innovator
Ben jij een ondernemer, startend of ervaren, met een geweldige innovatie of vernieuwend idee (concept of product)? Of heb je een uitdaging waarover je graag zou willen sparren met een netwerk van Experts? Meld je dan aan als Innovator en leg je innovatieve idee voor aan onze groep van experts.

Een innovator krijgt een podium om zijn of haar concept te presenteren en te profiteren van de diepgaande kennis, uitgebreide netwerken en waardevolle ervaring van onze Experts.

Door middel van constructieve feedback en gezamenlijke inspanningen maken de experts jouw idee klaar voor een succesvolle lancering, waardoor jij als innovator een enorme boost krijgt en soms zelfs letterlijk de lancering van je product mogelijk maakt.

Hoe werkt het?
Aan de hand van het Business Model Canvas worden ambitieuze ideeën gestructureerd: 10 minuten pitchen en 50 minuten discussie, geleid door een moderator. Als innovator krijg je zowel voor als na afloop van de sessie, persoonlijke begeleiding van een innovatie-expert om het beste resultaat te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat de verzamelde input daadwerkelijk wordt gebruikt om jouw idee of innovatie verder te helpen.

Verder belangrijk om te weten:
Twee weken van te voren een intake met een van onze innovatie-experts en een week na de sessie krijg je een opvolgingsgesprek met dezelfde innovatie-expert.

Wil je meer weten? Neem contact op met:

Ton Hagelstein
T. 06-250 107 40
E. ton.hagelstein@keyport.nl

Dyantha Muller
T. 06-244 393 70
E. dyantha.muller@keyport.nl

Achtergrond
Voor een succesvolle toekomst van je bedrijf moet je blijven innoveren. Voor Keyport is het ondersteunen van ondernemers in innovatie en digitalisering een van de belangrijkste thema’s. We zijn er dan ook om de ondernemer te helpen en delen kennis en kunde om de digitale transformatie en de overgang naar een circulaire economie aan te pakken. Om dit nog een extra boost te geven is Keyport een partnerschap aangegaan met Open Brains en organiseren ze samen een innovatie- en brainstormsessies.

Bekijk hier een korte Open Brains presentatie (pdf)

Geplande data

 • 27 juni
 • 22 augustus
 • 19 september
 • 17 oktober
 • 14 november

Locatie
(De locaties van deze Keyport-Open Brains Sessies worden nog nader bepaald.)

Inschrijven
Geef bij de inschrijving aan of je als Expert of als Innovator wilt deelnemen. Kies daarna de gewenste datum.

  Aanhef*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie/Bedrijf*

  E-mail*

  Ik schrijf me in als*:

  Kies een datum voor de sessie*:

  Heb je een vraag over de sessie?

  Inschrijven voor Keyport nieuwsbrief?
  JaNee

  Gegevens

  Begin:
  27 juni | 08:00
  Einde:
  14 november | 17:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisatoren

  Keyport
  Open Brains