Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2e Agro Food Keten Bijeenkomst bij Teboza

30 mei | 16:00 - 19:00

Deze bijeenkomst is een initiatief van Supply Chain Valley, Crossroads Limburg, Keyport, AgroLeeft en Brightlands Campus Greenport Venlo.  

We organiseren een dergelijke bijeenkomst 4 x per jaar. Deze zijn bedoeld voor ondernemers in de Agro Food keten, van primaire sector tot consument.  We dagen u uit om ‘groter’ te denken en ideeën uit te wisselen. Zo creëren we kansen op cross-overs tussen de sectoren en kunnen ondernemers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen. Dat doen we door een bezoek te brengen aan een ondernemer in de Agro Food keten. De ondernemer geeft tekst en uitleg over zijn businessmodel met al zijn uitdagingen. De complete keten ‘van boer tot bord’ komt aan bod. Uiteraard hoort daar ook een uitgebreide rondleiding bij in het bedrijf.

Teboza
Een modern familiebedrijf, (internationaal) actief in de gehele asperge keten van plantproductie tot asperge verkoop. Tijdens het bezoek wordt verteld over de ontwikkeling van het bedrijf tot wat het nu is, maar ook stilgestaan bij de uitdagingen, zoals die er in de gehele keten zijn: duurzaamheid/CSRD-rapportage, digitalisering, robotisering/arbeid, enzovoort. Daarbij is er ruimte voor vragen van de bezoekers. Verder is er een rondgang door het bedrijf en sluiten we uiteraard af met aspergesoep en een broodje!

  • Datum: donderdag 30 mei
  • Tijd: 16.00 – 19.00 uur
  • Locatie: Zandberg 14B, Helden

Aanmelden
Dit kan tot uiterlijk maandag 27 mei https://supplychainvalley.com/evenementen/agro-food-keten-bijeenkomst-bij-teboza. Er is plaats voor maximaal 65 personen, vol = vol!  Wij heten u van harte welkom!

Supply Chain Valley – Jan Vorstermans
Crossroads Limburg & Keyport – Hans Corsten
AgroLeeft – Janneke Janssens
Brightlands Campus Greenport Venlo – Sophie van de Pas

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Keyport
Crossroads Limburg
AgroLeeft
Supply Chain Valley
Brightlands Campus Greenport Venlo